Floran kanssa hallille. Kuukauden treenitauon jälkeen. Yleensä tauko tekee hyvää, mutta nyt ei sellaista efektiä ollut havaittavissa. Flora oli kireänä kuin viulunkieli ja meni kässäri päällä nykien ja tietysti huutaen. Ei siis valtavan suuria odotuksia viikonlopun kisoihin, mutta asetetaan tavoitteet tilanteen mukaan.

Ensin erilaisia kuvioita hypyillä ja putkia päätyen kepeille, joista palkka. Ohjauksen seuraaminen oli tänään kyllä aika hyvällä tasolla; jokusen kerran Flora ampui siihen putkenpäähän, johon viimeksikin, mutta hypyt päästiin oikeinpäin. Flora otti kiltisti jopa muutaman töykeän huonon takaaleikkauksen. Tämä hyvä.

Kepit löytyivät hyvin hankalistakin kulmista, mutta pujottelussa ei ollut kunnon vauhtia ja varmuutta, ja muutaman kerran Flora vain jätti kesken. Loppuun meneminen on siis taas tosi vaikeaa.

Rimat olivat 45–65 senttiä, yksi okseri, eikä rimoja tippunut yhtään. Tästä iso plussa! Korkeimmat rimathan eivät ole Floralle helppoja.

Loppuun muutama kontakti keinulla kun ei puomia harmittavasti ollut. Kontaktilla muistutuskäsky ja vapautus eteen lelulle toimi hyvin, näitä lisää.

Sitten akateeminen tokovartti. Panta kaulaan ja vähän namien syöttelyä maassa, nyt mennään tokoa. Rauhallisesti tylsin namipalkoin. Ainahan sitä ääntä lähtee, mutta nyt ihan siedettävästi. Ensin kolme kertaa metallinoudon palautus tokohypyn yli. Kapulassa kapea teippiraita. Kapulan nostaminen kesti, mutta sieltä se sitten sivulle palautui joka toistolla helpommin.

Merkin kiertoa. Muutama läpi ja stopit seisomaan, maahan ja istumaan, jotka onnistuivat oikein hyvin. :)

Loppuun tunnari. Flora nuuhki kaikki, otti oman, tiputti, nuuhki, toi väärän. Toisella käskyllä toi oman, mistä kehut. Tein uuden tunnarin ja hihkaisin heti Floran poimiessa oman, tätä tarvitaan vielä.

Illalla minitreenissä Dingolle eteentuloja kädet selän takana ja sieltä eteen palkkaus, oikein kivasti. :) Kaukoissa SIMISM. Hyvät vaihdot, vain istu-seiso menikin maahan. Flora teki myös hyvin, vain joku väärä asento, mutta kiva tekniikka ja reipas vauhti ja asenne. Kunpa ne saataisiin pysymään myös kisamaisessa suorituksessa... Veka teki oikein hienosti, jes Veka.