Hallitreffit Eskon kanssa. Alkuun vauhtipätkiä hypyillä ja suorilla putkilla. Sitten kepeille. Kujaa tehtiin nyt muiden tehtävien välissä kolmeen kertaan. Se oli keskeltä jo niin kapealla, että koiran linja ei enää ollut suora, vaan se joutui oikeasti pujottelemaan. Hyvin taas huomasi, että keskittyessään Esko teki oikein, mutta muutamalla toistolla lähtiessään heti alusta vain juoksemaan se kaahasi kujasta ulos. Tämä siis tosi hyvin!

Takaakiertoja tehtiin suorasta putkesta hyvällä vauhdilla valssina takaisin putkeen. Ne menivät huippuhyvin! Hyvä linja esteen taakse ja hyppy siivekkeen ympäri. Oikein hyvä edistyminen viime kerrasta. Okseri: jalan syvyinen okseri, eturima 45 sentissä ja takarima 55, 60 ja 65 senttiä, yksi toisto kutakin. Okserille tultiin renkaalta, kummassakaan ei mitään ongelmaa. Esko ei ämpyille hyppyjä yhtään vaan tekee kauniilla kaarella valtavat hypyt eikä edes häiriinny, vaikka juoksen vieressä käsi ylhäällä. Hyvin alkavat hahmottua sen enemmän ja vähemmän vahvat osa-alueet lajissa.

Kontakteja piti tehdä puomin alastulolla, mutta Esko karkasikin puomia ylös, joten olihan se sitten mentävä loppuun asti. Koira kuitenkin hämääntyi ja näytti haluavan hypätä alas. Piti houkutella se lihapullalla loppuun, ja sittenhän oli tehtävä useampia puomeja, että se alkaisi sujua. Muutaman toiston jälkeen Esko kipitti puomin reippaasti. Sitä ei olla vähään aikaan menty ollenkaan, keinua sen sijaan on tehty ahkerasti, joten sehän oli hämmennyksen syy koiran odottaessa lankun lähtevän laskemaan. Niitä kontakteja sitten lisää pelkällä alastulolla. Treenin loppuun vedettiin vielä vähän vauhtipätkiä suorista putkista eri hypyille. Esko kääntyi hyvin ja tuli mukana eikä kaahaillut omiaan. Hyvä treeni, Esko oli vedossa tänään!

Vekan kanssa inventoitiin voittajan liikkeitä, koekalenteria on jo selailtu. Kokeita on hallikaudella lähistöllä harmillisen vähän, ja pk-kauden alettua tuskin juurikaan ehditään tokoilla kun ulkokokeita olisi paljon enemmän, joten aika vanhoilla säännöillä saattaa hyvinkin loppua kesken kun ykkösen saaminen heti ei ole mitenkään varmaa. Alkuun pieni motskutaistelu ja yksi metskunouto. Oikein hyvällä asenteella kapulalle, pieni arpominen nostossa ja varsin hyvä palautus, vauhtipalkka toki. Tämä hyvä! Tosin kapulassa on vielä teippiraita. Pieni pätkä seuraamista ja pallo. Liikkeestä istuminen kokonaan ja pallo. Luoksetulo vähän plörinäksi, ensimmäisellä Veka ei reagoinut stoppiin ollenkaan... toisella vain hidasti, tuplakäskyllä pysähtyi. Maahanmeno ja sivulletulo ok. Lisää stoppeja siis. Ruutua ei ehditty ottaa ja kaukoja tehdään vielä kotona, mutta nehän ovat menneet nyt hyvin. Hyppynouto lähes moitteeton, vain perusasento jäi tosi kauas; kapulan kanssa sivulle tulemisessa olisi duunia vielä. Tunnarissa kapulat rivissä ja nami joka välissä. Veka söi namit, mietti hetken, tarkisteli kapuloita ja toi oman. Hyvä treeni, hyvä Veka!

Dingolla oli vauhti päällä. Leikittiin pingviinillä, jota Dingo jo hiukkasen kiskoi. Vetäähän se kotona Floraa lattiaa pitkin ja kiskoo kaikkia kiellettyjä tavaroita... treeneissä leikkiminenkin alkaa pikkuhiljaa avautua. Jees. :) Pari noutoa hallin tikkuiseksi rouskutetulla kapulalla erinomaisesti! Hyvä vauhti kapulalle ja laukalla takaisin, vaikka matkaa ei ollut sitä kymmentä metriä enempää. Vauhtipallopalkka, Dingo saalisti pallon ja juoksi sen kanssa taas suoraan syliin juhlimaan, ihana. :) Samoin vauhtipallopalkalla kaksi 50 sentin tokoesteen ylitystä kutsuhyppynä, ihan nappiin nämäkin! Seuraamisessa tein liian pitkiä pätkiä, paikka alkoi valua taakse. Lyhyemmät otokset pysyivät koossa. Loppuun tunnari, kapulat ympyrässä. Dingo ehti oman yli seuraavalle ennen kuin haju ehti nenästä aivoihin ja koira pyörähti takaisin omalle ja poimi sen. Dingoa alkoi kuitenkin epäilyttää, ja se pudotti oman tarkistaakseen kaikki kapulat. Se kävi ne läpi huolellisesti pari kertaa, mutta ei koskenut vääriin vaan palasi omalle ja toi sen. Tosi hyvä, että malttoi tehdä huolella loppuun asti!