Tiistain villasukkatreenissä kaikille kaukot järkässä SMISIM. Kaikki tekivät tosi hyvin, matkaa on jo maton päästä toiseen. Vain Dingoa pidin käpälästä seiso-istussa.

Toisessa setissä myöhemmin Dingolle perusasentoja, tosi hyviä. Käsiapu on hyvää vauhtia tippumassa pois eikä asentoja tarvitse oikeastaan lainkaan korjata. Sitten suuntia. Oikealla targetilla oli taas suurempi vetovoima. Tunnari oli moitteeton!

Flora oli tarkkana suuntien kanssa. Sen kanssa vain iso olohuoneen matto liirailee paikaltaan. Tunnari tallentui videolle: 

http://youtu.be/dbekyNXtQOI

Eli oma löytyi hyvin, mutta Flora olisi tiputtanut sen ja mennyt tsekkailemaan lisää. Tuo kun jäisi pois, olisi tunnari jo aika hyvin paketissa. Koekalenteria on toki Florallekin selailtu, vain kaukot ovat oikeasti ihan kesken. Pysyykö kisasuoritus kasassa onkin sitten aina ihan toinen kysymys...

Vekaa veti puoleensa vasen target, sehän pyörähtää helpommin myötäpäivään, joten pienessä tilassa se osuu paremmin takaviistoon vasemmalle. Tunnarissa kokeilin jemmata kapulat ison lattiatyynyn reunan alle, mutta Veka katsoi minua hyvin pitkään löydettyään ne ja toi vain ensimmäisen, väärän. Uusinta pimeässä, nyt löytyi oma ja kesti hetken, joten koira varmaan joutui oikeasti etsimään kapuloita. Tällä mennään hetken aikaa.