Villasukkatreenissä ensimmäisellä kierroksella kaukoja. Dingo pystyi yhdistämään takatassutargetin ja vaihdot aika hyvin. Maasta istumaan toimi, samoin seisomaan. Hyvä! Seisomasta maahan oli etenemisvaarassa ja istuminen ei muistunut mieleen yhtään vaan Dingo veti takaset alleen. Olin vielä niin lähellä, että palkkasin kädestä, se ei jatkossa käy. Selvää kehitystä kuitenkin kaukoissa joka kerta, ja nyt ne jätetään hetkeksi ansaitulle tauolle hautumaan.

Flora teki taas tosi hyvin. :) Vain muutamalla seisomisella pompsahti eteenpäin niin että käskin takaisin targetille. Veka oivalsi nyt maasta seisomisen! Samoin istumasta seisomisen. Seisomasta maahanmeno myös hyvä, mutta istuminen oli siinä kintaalla, saisi tehdä selkeämmin taakse.

Toisella kiekalla suunnat + tunnari. Dingolle ensin eteentuloja. Sitten targetit molemmin puolin nyt vähän taaemmas niin että koira joutui kääntymään sivulla ja taakse. Lähettelin nyt vuoronperään oikealle ja vasemmalle. Dingo pyrki edelleen useita kertoja sille targetille, jolta äsken tuli palkka, mutta useammin vasemmalle. Flora teki hiukan samaa ja kuumeni taas edestakaisin hyppelystä niin että alkoi tulla kiljahdus per target. Hetkeksi maahan rauhoittumaan. Veka taas pyrki selvästi enemmän oikealle targetille. Varmaan joku oikea/vasentassuisuusjuttu. Hyvin lähtenyt alkuun tämäkin.

Tunnarissa kaikille sekalainen muodostelma ja oma vasemmalla etuviistossa koiran tulosuuntaan nähden. Kaikki menivät siis suoraan ja siitä sivuille niin että oma oli viimeinen, jolle ne osuivat. Flora nosti hiukan yhtä väärää, mutta malttoi jatkaa ja toi oman. Pojilla virheetön suoritus, hienosti.