Aamulla hallille. Dingo teki hyppytekniikkaa. Perussarja ensin neljä kertaa virheettömästi, välit 6 jalkaa ja rimat 25 senttiä. Sitten liikkuvan hypyn harjoitusta eli perussarjan kolme hyppyä ja neljäntenä 9 jalan välillä korotettava hyppy. Ei hankalaa kapeaa tokohyppyä vaan agieste. Lähdettiin 35 sentistä ja nostettiin 5 sentin välein. Dingo hyppäsi oikein hienosti ja suorassa eikä banaanina, 60 senttiin asti. Tekniikkatreeni vaatii koiralta keskittymistä ja kehonhallintaa, joissa on haastetta Dingolle. Se on 1 vuoden ja 9 kuukauden iästään huolimatta vielä varsin toikkaroiva koipeliini. Se oli siis tehnyt jo tosi hyvin, mutta vielä piti nostaa 65 senttiin, koska riman sinne asti sai... Dingo hyppäsi rimaa päin niin että kannatinkin lensi. Ja se on sen verran pehmeä koira, että ei tömärin jälkeen halua enää hypätä. Se ei hermostu eikä ahdistu, pysähtyy vain esteen eteen, katselee sitä ja miettii: "hmm... no ei". Ei onnistunut kutsumalla, lisäämällä rima Dingon juostua sen ali eikä edes laskemalla edelliseen korkeuteen.

Ei sitten hinkattu enempää vaan vein koiran autoon, kun Eskokin odotteli jo innolla agistelemaan pääsyä. Seuraavassa treenissä Dingo ei tätä enää muista eikä oteta enää sitä vielä yhtä... Jätin hyppyharjoituksen paikalleen ja aloitin Eskon ratapätkän sillä. Siitä putki, rengas, hyppy suoraan, pystyhyppy. Tämä meni tosi hienosti! Tekniikkasarjan Esko hyppäsi huolellisesti hyppy kerrallaan roiskimatta rimoja, vaikka vedätin putkeen. Renkaan haku meni joka kerta oikein, vaikka taas vedätin ja koira tuli sille lujaa putkesta. Loistava Esko!

Pujottelua kujakepeillä. Virheitä tuli Eskon ryysiessä alkuun, kuja oli keskeltä jo niin kapealla, että piti keskittyäkin. Pääosin kuitenkin oikein. Kontaktiesteistä oli saatavilla vain keinu, joten tehtiin alastuloa sillä. Sitten vaihdettiin rataselle renkaan jälkeen kapea 45-55 sentin okseri. Eskolla kyllä hyppykapasiteettia riittää, okserin hyppy oli aivan valtava. Silti huolellinen hyppy rimoja räimimättä, vaikka ensin piti keskittyä renkaaseen ja okserin jälkeen taas vedätettiin putkeen. Tein myös persjättöjä renkaan jälkeen eikä sekään haitannut. Erinomaista työtä. Enemmän Eskoa hämäsi tiukka takaaleikkaus putkeen. Loppuun vielä parit pujottelut.

Iltaruokatreeninä jättäviä ja kaukoja. Kaikille satunnaisessa järjestyksessä jättävien käskyjä. Dingo teki hyvin. Vekalla ja Floralla oli molemmilla jostain syystä tänään maahanmeno vähän jäässä? Kumman usein niillä jumittaa treenissä sama asia, joka yleensä ei. Istuminen ja seisominen kuitenkin kunnossa.

Kaukoissa nyt rohkeasti seisomaan, koiran edessä edelleen ja palkka vasemmasta kädestä. Palkka on siirrettävä heti kun otetaan etäisyyttä. Dingo teki ihan älyttömän hyvin! Maasta istumisetkaan eivät jää niin vajaiksi kun olen itse ylempänä. Flora nousi maasta seisomaan jo paremmin, mutta selvästi ajatus on vielä istumisessa, kun avoimen kaukoja on tehty ensin ja niin kauan. Tämä on se huono puoli luokka kerrallaan tekemisessä... Dingo saa kyllä tässä paljon paremmat pohjat. Floran maahanmenot olivat vähän liian heittäytymisiä. Seisomasta istumiset tosi hyviä! Veka teki hyviä vaihtoja. Tehtiin aika pitkät sarjat, mutta ne paranivat loppua kohden kun koira alkoi keskittyi ja rauhoittui.