Keskiviikon villasukkatreenissä Dingolle eteentuloja. Pitäisi jättää käsiapu lopullisesti tiputtamalla palkat suusta. Tänään palkkana kuitenkin oli peuranmahasäilykettä... eli ihan normisettiä. Sitten merkkiä, lisäsin pysähtymiskäskyn merkin takana, sitten palkka taas vasemmalle. Dingo meni hyvin, Veka pyrki nyt ennakoimaan toisinpäin eli jäämään vähän vajaaksi. Olisihan se toki siinä merkkiympyrän sisällä. Sitten kaukoja, maa-seiso-maa ja seiso-istu-seiso polviseisonnassa koiran edessä ja palkka kädestä eli perustekniikkaa edelleen. Hyvin hissinä ja istumiset taaksepäin.

Torstaina vähän kaikkea. Dingolle perusasentoja. Merkin kiertoja: Veka meni oikein hyvin, Dingokin hyvin ympäri mutta kävelyvauhtia. Kummallakin hyvin ajatus kiertämisessä eikä merkille pysähtymisessä! Kaukoja kuten eilen mutta jo seisten. Vekan maa-seiso-maa menee, mutta on vähän ahdas. Istuu siitä kyllä hyvin taaksepäin. Dingolla hyvät seisomiset. Seisomasta istumisen kanssa pitää olla todella tarkkana ja jatkaa tätä vaihetta vielä, koska se pylly vipsahtaa sieltä kovin nopsasti eteenpäin. Muutamat jättävät: Veka teki kaikki oikein, Dingokin muuten mutta pariksi toistoksi hukkasi yhtäkkiä istumisen. Ja jäätyi taas seisomaan, tassu ilmassa kun käsky sattui tulemaan juuri silloin. :D Tunnarikin vielä. Veka kohelsi ihan urakalla – näytti haistelevan mutta toi kuitenkin vääriä. Uusinnalla tuli oikea, mistä kehut – sitten homma alusta, ja taas ei. Veka oli jo lyömässä hanskoja tiskiin, mutta komensin jatkamaan. Ja toi oikean! Tästä ekstrahyvyyttä eli pallopalkka. Kotitreenejä kun nyperretään villasukkavireessä, pitäisi huomata pitää koko homma pienellä yhtä pienellä volyymillä eli ei sanomistakaan mistään. Dingo teki hyvän tunnarin, sillähän ei kotitunnarissa ole häröjä tullutkaan enää hetkeen. :)

Perjantaina lisää sitä samaa... eteentuloja Dingolle, ja nyt kun oli elintarvikepalkkoja, joten niitä suusta ja Dingo kopitteli. Tarvitsi silti vielä vähän käsiapua eteen. Sitten merkkiä molemmille, oikein hyvin! Merkin takana pysähtymiskäsky ja hyvin toimii. Tunnarit tänään geometrisissä muodostelmissa. Vekalle nameja kapuloiden väliin: söi, haisteli, toi silti väärän eli oman viereisen. En sanonut mitään, pyysin vain jatkamaan, ja nyt tuli oma. Isot kehut ja uusi yritys eli laatikosta uusi oma ja kapuloiden uudelleenjärjestely. Taas nameja, ja nyt onnistui kerralla. Pallopalkka. Dingolle tavallinen tunnari: meni oman yli seuraavalle ja palasi äkkiä takaisin ottamaan oman jättäen suurimman osan kapuloista tarkistamatta, tosi hyvä! :) Kaukoja vielä, taas koiran edessä istuen mutta nyt kaikkia vaihtoja sekalaisessa järjestyksessä. Dingo mönki vähän eteenpäin seiso-maassa eikä Veka muistanut heti maa-istua ja istu-maata kun niitä ei ole hetkeen tehty, muuten kaikki vaihdot oikein mainiosti!