Viikon etelänlomailun jälkeen paluu hankeen ja arkeen poikien kanssa. Flora oli aloittanut juoksun ja jäi saman tien hoitoon jatkamaan lomailua. Tauko venyy, mutta onhan 13 kuukauden juoksuväli harrastuskoiralle ihan kiitettävä. Poikien kanssa jatkettiin tällä viikolla villasukkatreenien merkeissä. Kaukot eivät olleet tauon aikana hautuneet Vekan päässä. Seisominen ei toiminut ollenkaan: koira joko nousi istumaan tai käveli eteenpäin katse tiukasti vasemmassa kädessä, vaikka palkka oli takana kipossa. Tähän jumitettiin ensin maanantaina ja sitten taas tiistaina...

...ja yritettiin sitä illemmalla uudemman kerran. Päätin palkata huonotkin vaihdot päästämällä takapalkalle, jospa se toistojen kautta saisi Vekan ajatukset taaksepäin ja eteenpäin sinkoilu jäisi siten pois. Mutta ei tarvinnut, koska Veka tekikin heti hyviä vaihtoja! Wohoo! Maa-seiso ja seiso-maa siis muutamia kertoja, sitten istu-seiso onnistui yhtä hyvin. Seiso-istu saisi mennä vielä varmemmin taaksepäin, mutta nyt koiran ajatus oli selvästi jo takapalkassa. Asiameininkiä Veka!

Dingo teki kaukoja jo aika hyvin. Varasteli tosin takapalkkaa niin että heittonamit toimivat paremmin. Seiso-istu ei mene tarpeeksi tukevasti taaksepäin ja maa-istu pyrkii jäämään vajaaksi, mutta muuten vaihdot toimivat varsin kivasti. Dingo teki myös vain minimaalisella käsiavulla perusasentoja, jotka olivat vallan mainioita. Ihanaa. :) Eteentulotkin lupaavasti kehittymässä!

Merkkitreeniä taas kahvakuulalla, jes! ja namin heitto vasemmalle heti kun koira oli merkin takana. Ei paljon epäonnistumisen varaa siis. Suuntia targeteille maton kulmiin: Veka teki kaikki oikein, Dingo vielä muutaman kerran kuuntelemisen ja katsomisen sijasta kävi sillä targetilla, jolta äsken sai namin.