Hyvää settiä hallilla tänään! Dingo aloitti leikkimällä kanssani pingviinillä ja tekemällä pari pikavauhtista luoksetuloa. Sitten hyppelöitä. Nouseva okseri 20/30, 30/40 ja 40/50 senttiä oikein hienosti! Hammasta purren hillitsin itseni ja olin nostamatta enempää vaan sen sijaan laskin takaisin 30/40 senttiin. Sitten tokoeste 30, 40 ja 50 senttiä kutsuhyppynä palkka kipossa, sekä lähtö että palkka kolme metriä esteestä. Nämäkin virheettömästi. :) Hyvä hyppytreeni. Lopuksi vähän häiriökontaktia sivulla. Sanna-häiriö oli kohtuullinen, sai tulla lähelle heilumaan, mutta Minna-häiriö oli ylivaikea, ei saanut liikahtaakaan Dingon huomioimatta. Huomautuksella korjasi hyvin.

Esko lähti liikenteeseen hyppy-putki-rengas-vauhtipätkillä. Sitten keppejä kujakepeillä, joilla tuli virheitä koiran hosuessa. Meni hyvin kun oli ajatus kunnolla mukana. Sitten kontakteja pikkukontaktiesteellä, ihan hyvässä vaiheessa nämä. Lopuksi keinua, joka menee jo tosi hyvin.

Veka aloitti taistelemalla motskusta. Siitä metallikapulan heitto. Kapulassa on teippiä noin kaksi kolmannesta ja teipitön raita. Veka on joutunut viime treenien jälkeen nostamaan sen aina saadakseen aamu- ja iltaruoan, ja nihkeästi se on sen nostanut. Nyt Veka pitkin hampain noukki metskun ja lähti tuomaan, mistä kehut ja motskupalkka. Sitten ruutuun, ilman targetia takaa yli ja target paikalleen. Nyt stoppi ja maahan, kerran etureunasta yli, muuten aivan oikeita suorituksia ja laukalla ruutuun joka kerta. Loistavaa Veka! Pallonheittopalkka. Viimeisenä tehtävänä merkin kierto, joka toinen kerta palkka läpijuoksusta ja joka väliin stopit seisomaan, maahan ja istumaan. Vallan mainiosti tämäkin: ei merkille pysähtymistä eikä stopin ennakointia, seisominen ja istuminen hyvin, maahanmenoon tuplakäsky (pallopalkalla pukkaa vähän saalisjumia). Hienosti!

Eskon toinen setti aloitettiin kepeillä, mikä oli huono valinta. Vähän liikaa vauhtia ja liian vähän keskittymistä niin eivät puolivälin kapeimmat välit pelittäneet yhtään. Tätä kannattaisi tehdä vasta kun on ensin juostu jotain muuta. Tekniikkaosastolla tänään teemana takaakierrot, joihin Esko ei ole ihan kunnolla reagoinut. Nytkin se muutaman kerran luikersi hypyn kainaloni alta... mutta toistoilla vasemman siivekkeen kierto alkoi sujua ja oikean siivekkeen kierto meni heti varsin kivasti. Hyvä Esko!

Toisessa setissä pohdittiin Dingon ruutua. Sehän tulee ihmisen (kenen vaan) luokse noin tuplanopeudella verrattuna kohteille menoon, vaikka itse palkka olisi sama (pallo tai ruoka). Pari kertaa siis ruutuun, pallolle ja kipolle, ja mietintämyssyyn tämä. Sitten seuraamispätkiä, oikein kivasti! Loppuun paikkamakuut etupalkalla 10, 20 ja 30 sekuntia kaverin treenatessa samaan aikaan, hyvin pysyi Dingo skarppina maassa.