Perjantaina ehdittiin vielä kipaista hallilla. Veka eka. Yksi metallinouto: jätin Vekan istumaan kapula suussa ja kutsuin kaukaa. Hetsasin kapulalla ensin, ja Veka hyppäsikin vasten hampsimaan sitä ja otti sen itse, hyvin varovasti mutta kuitenkin. :) Ensimmäisellä kutsulla kapula tipahti ennen lupaa, toisella tuli reippaasti kunnes sai tiputtaa, tämä hyvä. Pallopalkka. Metsku kaipaa virettä, ei kotona nysväämistä. Sitten toiseen teemaan eli merkin kiertoon. Sehän oli nyt tosi vaikeaa kun on tehty merkin taakse jäämistä ja myös stoppeja, Veka on hyvin hanakka ennakoimaan etenkin pysähdyksiä. Eikä meinannut löytää merkkiäkään kun se oli niin kaukana. Tehtiin sitten vanhanaikaisesti eli juuri koiran kääntyessä merkille lähdin karkuun niin ei jääty jumiin. Loppuun tunnari. Veka näytti haistelevan, mutta ei ihan malttanut vaan toi kuitenkin väärän. Lähetin uudestaan, toi oikean, mistä kehut. Tehtiin kokonaan uudestaan, onnistui heti ja pallopalkka.

Dingokin maisteli metallia: otti sen annettuna muutaman kerran, mistä isot kehut ja lelupalkka. Leikittiin pingviinilelulla. Sitten seuraamista, oikein hienosti. Hivutin kättä taskuun piiloon. Tokoesteellä pallon perään ja takaisin ohi, ou nou. Jätin Dingon istumaan, palkat kippoon ja kutsuin kipon takaa, tämä oli tosi hyvä. Kippopalkka vähän taas yllätti Dingon, pitäisi tehdä lisää. Loppuun tunnari nameilla kapuloiden väleissä, oikein hienosti.

Flora teki tokovalmistelut ja samoin yhden metallinoudon. Ei pystynyt pitämään odottaessaan poistumistani ja tuli ilman kapulaa, mutta kävi sitten hakemassa sen, mistä motskupalkka. Sitten tokopanta pois ja kerroin, että siirrytään agitreenin, mistä alkoi lopputreenin kestänyt haukkuminen. Tehtiin keppejä. Erilaiset haut kaikki hienosti! Ei virhettä hankalastakaan avokulmasta. :) Ja oikein hyvät loppuun asti menot pois lukien pari kertaa kun häröilin liikaa lopuväleissä, se ei vaan käy. Mutta pitkälle sivulle sai irrota. Palkan heitin aina eteen. Menisipä tämä yhtä hyvin keskellä rataa. Sitten loppuun muutama puomi. Ensin huono. Sitten jätin motskun pari metriä eteen ja muistutin kontaktikäskyn juuri Floran tullessa kontaktille, tämä toimi. Erinomaiset suoritukset. Ei siis kannattanut ottaa kahta kertaa enempää.