Aamuruokatreeninä Dingolle eteentuloja eteisen maton matkalta. Pienellä käsiavulla tosi nätisti eteen, jes. Sennuille metskua, yöh. Ei voinut nostaa, ei pitää kalistelematta. Annoin siis kapulan, Flora toi sen sivulle ja Veka vain vähän lähemmäs, koska sivulle asti ei pystynyt kykenemään. Jopa taas draamaillaan...

Iltaruokatreeninä kaket ja tunnari. Kaukot edelleen polviseisonnassa koiran edessä. Dingo teki kaikkia vaihtoja oikein mainiosti. :) Seisomisetkin nyt heti eikä ensin istumaan. Tunnarissa kapulat kellotauluna oma lähimpänä lähetyssuuntaa – yleensä olen pannut sen taakse. Dingo tutki takareunaa tohinalla ja aukoi suutaan kapuloilla siirtelemättä niitä kuitenkaan. Alkoi jo vähän jänskättää, mutta tuli se oma sieltä!

Flora pyrki edelleen maasta ensin istumaan kun piti seistä. Sekä siinä että istumasta seisomisessa se kehitti nyt liikkeeseen mukaan etujalkapompun?! Seisoi siis niin pontevasti, että etutassut pompahtivat vähän ilmaan. Hieman erikoista, mutta en puutu Floran steppailuun, jos se tekee vaihdot. Jo avoimen kisamaiset kaukot ovat olleet niin nihkeät tehdä, että isoja pistemenetyksiä ei tulla kärsimään mistään ylimääräisistä pompahduksista vaan siitä, että koira jurnuttaa maassa kaukoihin kyllästyneenä. Seisomasta istumiset hyviä, maahanmenot toki aina. Tunnari kuten Dingolle, ja Flo sähläsi eikä malttanut tutkia kunnolla vaan otti väärän kun oikea oli sen mahan alla. Otin väärän ja ihmettelin, miten näin pääsi käymään. Toisella yrityksellä tuli, mistä kehut. Sitten vein uuden väärän tuodun tilalle ja uuden oman eri paikkaan. Uusinnalla hyvä suoritus ja palkka.

Veka teki maa-seiso-vaihdot hyvin, mutta maahanmenoissa steppasi palkkakäden perään ja jopa pyörähteli ympäri, jopas nyt! Seiso-istu-seiso-sarja kuitenkin oikein hyvä. Tunnarissa kävi samoin kuin Floralle, ei malttanut ensimmäisellä yrittämällä.  Hyvin kuitenkin korjasi ja toisella oikein. Pitääkin alkaa laitella omaa mihin sattuu.