Sunnuntaina hallille. Vähän repsotti reunoista joka suuntaan homma tänään... Dingon piti tehdä alkuun muutama ruutu. Oli ihana Hanne ja toisella kentällä villakoiria! Hanne! Villakoiria! En edes yrittänyt lähettää ruutuun kun koira ei meinannut pysyä pöksyissään eikä katsonut ruutuun päinkään. Tehtiin sen sijaan muutama vauhtiluoksetulo ja leikittiin pingviinilelulla. Sitten 3 x ruutu. Dingo suuntasi ensin Hannea kohti, mutta hölkötteli sitten kuitenkin targetille ruutuun, mistä palkka. Se on kyllä niin ihmisrakas, että palkkaava appari ei ole ihan paras tapa ruudussa, joka ei itsessään ole koiralle niin kovin kiinnostava. Mutta pointsit Dingolle siitä, että kuitenkin valitsi ruutuun menon! Hyvä!

Sitten hyppytekniikkaa. Neljän hypyn perussarja kaksi kertaa, ensimmäinen toisto kummallisen fletku, toinen erinomainen. Sitten viimeinen hyppy yhdeksän jalan päähän ja kymmenen sentin korotus. Dingo hyppäsi 35, 45 ja 55 senttiä muuten oikein hienosti, mutta viisti taas vähän vasempaan. Sitten 60 senttiä ja Dingo juoksi riman ali. Ja kun se oli kerran kieltänyt, sitä ei nytkään saanut enää hyppäämään, ei tuplarimalla eikä rimaa laskemalla. Kiitoshei ja koira autoon sitten. Alkupään hypyt menivät kuitenkin hyvin. Mutta yli 50 sentissä pitää siirtyä umpiesteeseen, hyvin varovasti...

Vekan piti tehdä vain pari metskunoutoa. Se ei taas mitenkään päin pystynyt ottamaan sitä suuhunsa. Hikeennyin ja tungin kapulan sen suuhun. Sitten se pystyi ihan reippaasti juoksemaan kapula suussa ja luvalla sen tiputettuaan iskemään kiinni motskuun ja taistelemaan siitä ihan kunnolla! Mitenkään ei siis jäänyt päälle kiista metskun ottamisesta. Kotona kiersin kierroksen haavateippiä kapulaan ja Veka nappasi sen heti (kun oli ruokakipon saanti kyseessä).

Ruutuun Veka sai mennä jo ilman targetia. Pysäytin käskyllä ruudussa ja heitin pallon. Aivan loistavia ruutuja! Hyvin suoraan ruutuun ja heti reagointi pysäytyskäskyyn. Vain yhdellä toistolla tassu osui ruudusta ulos koiran kääntyessä pysäytyskäskyllä, silloinkin uudella ruutukäskyllä se hakeutui sinne takaisin. Hienoa, alkaa olla ruutu kasassa!