Perjantaina kotitreenissä merkin kiertoa. Dingo meni ok. Veka oli epävarma ja pysähtyi taas merkin oikealle sivulle. Aloin sitten hihkaista palkkasanan ja tiputtaa namin nopeasti viereeni heti se oli merkin takana kääntynyt takaisinpäin, ja sitähän taas sai, mitä vahvisti, joten Veka alkoi lähteä merkille ja tulla sieltä paljon nopeammin ja varmemmin. Suunnat targeteille Vekalla kaikki oikein, Dingo vielä muutaman kerran meni samalle kuin edellisellä kerralla. Kaukojakin tehtiin, varmaan aika samaan tyyliin kuin lauantaina, mistä kirjoitin äsken tuoreesta muistista (seuraava kappale)...

Lauantaina kaukotreeni. Dingo teki hyvin maa-istu ja istu-maa takapalkalla. Sitten se hoksasi, että voi vain pihistää takapalkan, joten loput heittonamein. Maa-seiso oikein hyvä, seiso-maassa ihan inaus eteenpäin (en vaan jaksa pitää itselleni kriteerinä täydellisen tekniikan suoritusta tässä sen enempää kuin missään muussakaan liikkeissä). Istu-seiso virheetön, mutta seiso-istussa pylly alle, ei ole vielä lainkaan valmis tämä eli kerrattiin lähiohjauksella muutama toisto. Pääosin kuitenkin oikein, ja käskyllä + käsimerkillä tuli aina oikea asento. Hyvä Dingo! Veka teki oikein hyvät maa-seisot. Seiso-maassa kerran istumaan, sitten hyvin maahan. Istu-seiso virheetön, seiso-istu myös erittäin hyvä. :)

Myöhemmin illalla toinen setti. Dingolle perusasentoja, menivät vallan mainiosti. Sitten merkkiä. Molemmat menivät oikein kivasti merkille yrittämättä ympäri. Alkaa jo hahmottua merkki vs. kierto. Lopuksi tunnari. Veka ei keskittynyt tehtävään ja toi väärän. Uusinnalla toi oikean, mistä kehut. Sitten kokonaan uusi tunnari ja nyt oikein, vähän levoton edelleen. Kapulat olivat epämääräisessä möhkälemuodostelmassa, ehkä vähän hankalakin hahmottaa mistä aloittaa ja käydä läpi? Dingolle tein siksak-jonon. Dingo meni oikein hienosti päästä aloittaen ja nappasi oman heti kohdalla. Hyvin!