Keskiviikon kotisetissä Dingolle perusasentoja, Vekalle kaukoja ja molemmille merkin kiertoa sekä tunnari. Perusasennot oikein kivoja. Veka teki kolme kappaletta kutakin vaihtoa eli maa-seiso, seiso-maa, istu-seiso ja seiso-istu. Menestys! Heti käskyllä ja käsimerkillä oikea asento ilman eteenpäin astelua, ja seisomasta Veka istui selvästi taaksepäin. Nyt kun palkka takana kipossa on ajettu sisään ja seisominen loksahtanut kohdalleen, alkaa näyttää tosi hyvältä. :) Merkin kierrossa Dingo pyrki jäämään merkin taakse kun sitä on viimeksi tehty. Veka tuli paremmin ohi, mutta alkoi pysähtyä heti siihen merkin sivulle. Ne on nyt kuitenkin opiskeltava molemmat, sekä merkki että kierto. Alkoi sujua toistoilla, lisää vaan tätä. Tunnarissa jono ja oma Dingolla viimeisenä, Vekalla toiseksi viimeisenä. Dingo suhahti kapuloiden yli ja nappasi oman. Veka nosti väärää, mutta jätti sen ja otti oman, palkkasin kuitenkin.

Torstaina sitä samaa... kaukoja, kuinkas muuten. Maasta istumaan käskyllä Dingo nousi ja meni hotkaisemaan takapalkan. Hänelle siis palkat heitettyinä, mikä toimi hyvin. Maa-istu-maa hyvin. Seisomiset myös hyvin. Seisomasta maahan askel eteenpäin ja istuminen ei ihan reilassa vielä. Veka teki erittäin hyvin!

Myöhemmin illalla toinen setti, Dingolle eteentuloja. Merkkiä, palkkasana heti merkin takana. Meni molemmilta hyvin. Dingo jäi merkin taakse heti, Veka tuli ensin hiukan ympäri, mutta alkoi muutaman parin vasemmalle palkatun toiston jälkeen hakea vallan hyvin paikkaa. Vielä en ole ihan varma siitä, kuinka tarkkaan haluan koiran kohtisuoraan merkin taakse... ehkä en halua kovin alkaa sitä vääntää. Näkee sitten, alkavatko ohjatun kapulat ja ruutu löytyä, vaikka koira olisi etutassut merkin takana ja häntä klo 10–11 kohti. Ja vielä jättäviä sekalaisessa järkässä naminheittopalkoin. Dingo oli ihan ässä. Pari maahanmenoa meni istumisen ja sekunnin mietinnän kautta, muuten kaikki oikein. Naurattikin, koska seisomiskäskyllä Dingo jäätyy paikalleen, vaikka se olisi kroppa kiemuralla ja etutassut ristissä. :) Vekalle tuli joku kummallinen mentaaliblokki maahanmenojen kanssa, ilman tuplakäskyä vain istui. Pari istumistakin se ensin pyörähti ympäri. Viime aikoina on tehty paljon uusia asioita ja paljon juurikin asentojen tiimoilta, joten ilmeisesti kaikki ei vaan äkkiseltään meinaa mahtua koiran päähän.