Villasukkatreenissä kaket, merkki ja paikkaistuminen. Dingolle ensin perusasentoja. Ei vaan suju ja etene, käsiapua pienentämällä alkoi jäädä takaviistoon joten palautin namit vasempaan käteen. Uudenvuoden lupauksena opettaa koiralle perusasento 2015. :)

Kaukoja kaikille polviseisonnassa palkkakäsi selän takana. Dingo meni maa-istu-maa oikein hyvin, maasta seisominen vielä hiukan epävarma mutta maahanmeno hyvä, seisomasta istuminen moitteeton mutta istumasta seisominen ei vielä varma. Kaukot kyllä etenevät sitten sitäkin paremmin!

Floralla oli taas pienoisia vaikeuksia pysyä pöksyissään, joten sanoin joka palkan jälkeen ODOTA, ettei se pomppinut kaukosarjoja ihan keskenään. Maasta seisomaan ja siitä maahan oikein hyvin, pientä teputtamista ei lasketa... Istumasta seisomaan myös hyvin, mutta seisomasta istumisessa Flora hilautui jälleen taaksepäin. No eipä ainakaan etene.

Veka teki maasta seisomiset muuten hyvin, mutta vinoutui vähän palkkakäden ilmestymiskohdan perään. Maahan hyvin. Seiso-istu-seiso oikein hyvin. Jees, kyllä tämäkin edistyy.

Merkkinä lättänä muovikartio, jota Dingo tallasi, mutta osui sen taaksekin tarpeeksi hyvin. Flora runttasi matalan muovikartion niin että sai sen tilalle merkiksi 10 kilon kahvakuulan. Silläkin se pyrki jäämään liian kiinni ja mielellään vähän merkin päälle. Veka taas jäi liian poikittain merkin taakse tai tuli jommallekummalle puolelle, haki kuitenkin paikkaa hyvin. Merkki takaisin treenilistalle... target tähänkin, kunnolla merkin taakse?

Loppuun kaikille minuutin paikkaistuminen etupalkalla, erittäin hyvin. Dingo ja Flora valppaina en-varmana-katso-palkkaan, Veka vähän vilkuili ympärilleen, mutta pysyi istumassa.