Kotitreeniä taas. Dingolle perusasentoja, tosin hyvin tulee jo ilman kädellä ohjaamista käden ollessa vain tyhjänä oikeassa paikassa taskulla. Muutamat kaukojen tekniikkavaihdot. Pylly ei seisomasta istumisessakaan liikkunut yhtään eteenpäin, oikein hyvä. Tunnari oli hieno! Loppuun minuutin paikkaistuminen etupalkalla myös erittäin hyvin.

Floralle etutassutargetia, hyvin tuli tassu mutta monella toistolla Flora yritti ensin seisoa alustan päällä. Kaukojen vaihdot takatargetilla hyvin! Käsimerkki oikealla, palkkanami vasemmasta. Seiso-istu vielä pakko ohjata nokasta, Flora vetäisee salamannopeasti pikku käpälänsä eteenpäin, vaikka etupää liikkuisi samalla taaksepäin... Tunnari virheetön.

Vekalle takatassutargetia: yksi tassu, pieni viive, toinen tassu mukaan, ja muilla toistoilla heti molemmat ilman mitään arpomista! Hyvä Veka! Kaukojen tekniikka ok. Tunnarikin helposti ja varmasti oikein.

Ihan kivaa näpertelyä. Vielä. On toisaalta hyvä, että vuosi jaksottuu aktiiviseen maastokauteen ja vähemmän aktiiviseen hissuttelukauteen, mutta saa nähdä, kauanko menee ennen kuin alkaa todella ärsyttää nyhertää pikkutehtäviä, kun koko ajan on säkkipimeää, valaistuille kentille ei pääse missään ja halli on tupaten täynnä.