Perjantaina Floran agitreeneissä oli rata, mutta kouluttaja puuttui. Mentiin sitten vaan rataa keskenämme. Oli aika yksinkertainen juoksupainotteinen rata. Meillä ei oikein suksi luistanut. Hypyt ja putket kautta linjan ok, ohjaukset toimivat, rimat pysyivät. Mutta kontakteilla jumitus/karkaus. Tosin loppuun saatiin yksittäinen hyvä puomi, kun kutsuin pois jumituksesta ja otettiin uudestaan, jolloin Flora meni hidastuen mutta pysähtymättä alas asti. Ehkä sille ei ole ihan selvää, ettei jurnuttaminen ole ok, jos palkka kuitenkin tulee kun se viimein tulee maahan asti, vaikka teoriassa sen pitäisi tulla aina nopeammin siihen, mistä se palkka tulee. Ja kepit, iso huokaus. Niitä väännettiin. Loppuun asti meneminen oli taas ylivoimaista, ja kohta oli kumpikin aika hiilenä. Kokonaisuus oli taas epätasainen: pääosin homma toimii, mutta näihin kahteen ongelman kompastellaan aina vaan.

Lauantaina hallille. Dingo lämppäili leikkimällä ja aloitti tehtävät hyppytekniikalla. Neljän hypyn perussarja kuuden jalan välein rimat 30 sentissä. Dingo hyppäsi hyvin; jollain toistolla kynnet hiukan rapsivat rimaa, mutta muuten mitään virheitä ei tullut ja koira pysyi keskellä eikä banaanivaikutusta havaittu. Sitten set pointia nousuokserilla. Rimat 30/40, 40/50, 50/60, 55/65 ja 30/40 senttiä. Hyvät hypyt keskeltä, mutta koiran kroppa näytti menevän aavistuksen kaarelle vasemmalle. Sitten vielä tokohyppy 50 sentissä: lähetys kolmen metrin päästä, palkkakippo kolmen metrin päässä. Lähetin ensin jalkojen välistä, sitten sivulta, ja kutsuin aina hyppäämään myös takaisinpäin. Hyvät hypyt ilman kiertämistä!

Flora aloitti seuraamisella. Se on huonontunut, koska sitä on tehty paljon ilman palkkaa keskityttäessä muiden liikkeiden ongelmiin. Nyt siis pieniä pätkiä lelupalkalla. Alkoi vähän löpsähtelevänä, mutta parani loppua kohden. Toisena teemana ruutu. Ruudussa oli kosketusalusta, ruudun vieressä Sanna heittämässä palkan. Flora meni hyvin targetille, mistä heti palkka. Sitten tunnari, ensimmäisen kerran liikkuroituna. Alkoi hyvin Floran haistellessa tunnarikapulat ja ottaessa oman, mutta meni sitten ihan pieleen, kun ajattelin koko liikettä enkä älynnyt palkata heti oman noukkimisesta. Flora pudotti sen ja alkoi säntäillä ja napsia kaikkia tunnareita. Korjaussarjana uusinnalla palkkasin heti oman poimimisesta. Loppuun jäähdyteltiin hyödyntämällä Dingolle rakennetut hyppytekniikat. Sekä set point että perussarja hyvin, ei moitittavaa.

Veka aloitti perusasennoilla. Sillähän on niissä joskus motivaatiopulaa kun niitä ei muista palkata erikseen. Nyt lensi pallo aina heti sivulle tullessa, ja saatiin hyviä toistoja. Sitten ruutuun, jossa taas target ja appari. Veka lähti hyvin ja löysi targetin hyvin, mutta havaittuaan Sannan jemmaavan palloa kävikin kärttämässä sitä. Ruutu on kuitenkin tosi hyvin alulla. Sitten tunnariin, ensimmäinen kerta liikkuroituna Vekallekin, ja meni vielä enemmän päin jotain... Veka toi kaikkia vääriä eikä haistellut ollenkaan. Kerrattiin sitten vähän läheltä namipalkalla heti oikean poimimisesta. Loppuun yksi suora zeta, maahan ja istumaan hyvin, mutta seisominen valahti maahan.

Dingo tuli toiselle kierrokselle. Vähän häiriökontaktia. Sitten noutoja, jotka olivat upeita! Hyvällä vauhdilla kapulalle ja paluussa heti innokkaalle laukalle, hienoa. Pysyin siis paikallani hiljaa ja vauhtipalkkasin pallolla Dingon tultua vähän matkaa. Oikein hyvä, koska tähän asti Dingo on lähtenyt palauttamaan ravilla. Sitten ruutuun. Appari päihitti taas ruudun kiinnostavuudessa, viimeiseksi hetsaamalla ja pallon näytöllä sitten nopsasti suoraan ruutuun. Seuraaminen oli oikein hyvää, namikäsi taskulla edelleen. Oikea paikka, rikkumaton kontakti. Loppuun puolen minuutin paikkamakuu viiden metrin etäisyydellä, tosi hyvin! Vähän vilkuilua, mutta pysyi ihan paikallaan ja rauhallisena.