Maanantain kotitokossa Dingolle perusasentoja, vasen käsi paikallaan kuvitteellisella taskulla ja palkkanami oikeasta. Tosi hyvin! Takatassutargetissa ei enää naksua vaan Dingo käveli heti pienen lenkin ja pysähtyi takajalat targetilla. Ei siis yhtään hakenut paikkaa enää. Tähän käskysana mukaan siis. Oikein hyvä. Tunnarissa möhläsin enkä hieronut tunnarikapulaa kuten olen aina tehnyt, pidin vain kädessäni laitellessani tunnarit paikalleen. Hajua oli toki tarpeeksi, mutta ei sitä, mitä Dingo odotti, joten se hämääntyi haisteltuaan kaikki ja toi väärän. Uusinnalla toi oikean. Loppuun paikkamakuu, tänään huono. Piti tehdä yksi minuutin toisto, mutta Dingo nousi puolivälissä ylös. Takaisin alas, loppuun ja palkka.

Floralle ja Vekalle takatassutargetia. Flora peruuttaa näppärästi eikä tee lenkkiä kuten pojat. Muutama käskysanan toisto ja palkka, kutsu pois ja uudestaan. Voidaan jo alkaa miettiä kaukoja targetilla. Vekalle vielä naksulla, nyt ei herunut naksua yhdestä tassusta, joten Veka yritti lisää ja sai kaksi tassua oikein. Sitten se ei lähtenytkään uudestaan ympäri vaan siirsi vain toista takatassua taaksepäin! Vau! Tästä isot kehut ja loput namit. Koko takapään saati tassujen tiedostaminen on Vekalle aika tuntematonta maaperää, joten tämä oli huippujuttu.

Metskun pitoa. Istuin koiran eteen, annoin kapulan, tuin tarpeen mukaan hiukan kuonosta otteen tiiviiksi, kehut hyvästä pidosta, irti ja palkkanameja. Kumpikin teki hyvin. Tunnarissa Flora kohelsi kapuloilla, mutta toi oikean nostamatta vääriä. Vekalta moitteeton suoritus.