Viikonloppu meni aivan harakoille, ja maanantaina koettiin vaihteeksi heikompaa kotitreenimenestystäkin. Dingo aloitti perusasennoilla käsi paikallaan, nämä menivät kyllä aivan erinomaisesti, hyvä Dingo. Sitten takajalkatargetia, aivan sujuvasti heti takatassut alustalle, tästäkin siis arvosanaksi 10. Sitten uutena juttuna koira istumaan, palkkanami maahan ja saa ottaa vasta palkkasanalla. Dingo meni ihan sekaisin. Kun ensin nami poistettiin, jos sen yritti varastaa, oli vaikeampaa saada se sitten ottamaan se, palkkasana ei riittänyt. Tähän vielä vähän lisää harjoitusta. Loppuun muutamat kaukojen vaihdot: maa-istu-maa ja seiso-istu menevät jo vallan mainiosti käskyllä ja käsimerkillä, mutta seisomaan nouseminen ei vielä toimi pelkästään niillä.

Sitten Flora. Tarkoituksena oli tehdä kaukoja takatargetilla pienellä etäisyydellä (eteisen maton eri reunoissa) käskyllä, käsimerkillä ja sivupalkalla eli palkat koiran sivuilla. Se ei toiminut, Flora heittäytyi vain vinoon kohti vasemmallaan olevaa namia ja tuijotti sitä pää tyhjänä kaikista muista ajatuksista. Otin sitten namit käteen ja ojensin niitä. Flora tuijotti namikättä pää yhtä tyhjänä. Käsi selän taakse niin se tuijotti paikkaa, josta käsi ilmestyy näkyviin. Ja vaihdoilla tietysti rynnisti eteenpäin namien perään. Takapalkka? Näytin tyhjät kädet, mutta namikäsi on niin hyvin Floran päähän iskostunut käsite, että se syöksyi silti eteenpäin tyhjää kättä kohti. Palautin aina sen käskyllä alustalle ja vaadin uudestaan huonosti menneen vaihdon. Kun joka vaihdosta ei tullut koko ajan palkkaapalkkaapalkkaa, Flora meni lakkoon eikä halunnut tehdä enää mitään. Avon kaukot toki toimivat, mutta seisominen ei yhtään, ja seisomasta istumaan menossa ei ollut tietoakaan taaksepäin istumisesta. No tulipahan kokeiltua, että ei onnistu!

Veka meni myös oikein hienosti molemmat takatassut targetille. Hyvä Veka. Sitten kaukoja kuten Dingon kanssa eli käskyllä ja käsimerkillä ihan koiran edessä. Avon kaukot tietysti hyvät, seisominen ei vielä onnistu ja seisomasta istuminen on vielä kesken. Vekalla oli kyllä asenne kohdallaan, ihanan innokas. Loppuun muutama toisto metskun pitoa sivulla.