Keskiviikon kotitreenissä työn alla Dingon kanssa eteentulot: taka-askel palkkakädet keskilinjalla vyötäröllä, nämä hyvin. Jättävät erinomaiset, ei yhtään virhettä. Seisomiskäskyllä Dingo jähmettyy niille sijoilleen, vaikka seisoisi tassut ristissä tai muuten hassusti. Tunnari oikein hieno, Dingo noukki oman heti kohdalla eikä tarkistanut muita. Loppuun puolentoista minuutin paikkamakuu. Taas bugi, Dingo nousi heti perään. Uudestaan maahan ja rasia etupalkaksi, nyt pysyi moitteettomasti.

Floralle kaukoja. Teemana seiso-istu-seiso. Taas koiran eteen istumaan, ensin muutama toisto namilla ohjaten. Sitten käskyn kanssa käsimerkki oikealla kädellä ja palkan ojennus vasemmalla, namit polvien välissä lattialla. Toimi hienosti! Flora ei ollenkaan vetänyt takasia takapuolen alle. Se itse asiassa päätyi aloituspaikastaan jopa hiukkasen taaksepäin, koska istumasta seisomaan nousussa oikeastaan keskikohta pysyi paikallaan, eivät takajalat. Flora liikkui myös hieman sivusuunnassa, mutta tassut liimattuina on itselleni liian kova kriteeri. Tämä oli tosi hyvä. Sitten jättäviä. Kuuntelussa oli parantamisen varaa, Flora ehti monta kertaa istua heti edellisen namin syötyään. Loppuun tunnari, vähän liikaa härväämistä ja väärän klähmäisy, mutta oikea tuli reippaasti.

Vekalle kaukoja samoin kuin Floralle. Toimi yhtä hyvin. Ehkä näille vielä ne kaukot saadaan pakettiin! Veka oli taas yli-innokas ja aluksi pyörähti muutaman kerran, sitten pääsi jyvälle ja teki tosi hyvin pitäen takaset aloillaan. Jättävät oikein hyvät, palkkoja myös henkäisyyn reagoimattomuudesta. Tunnari erittäin hyvä, oman poiminta heti kohdalla tarkistamatta loppuja.