Villasukkatreenin merkeissä edelleen. Dingolle eteentuloja, kädet keskilinjalla ja askel taakse. Tuli kyllä hyvin, vain yhden ihan vinon korjasin. Jättävien asennot tosi hyvin, mutta niin vain Dingokin arpoi jonkun asennon kun vedin henkeä, joten palkkailin myös ei mistään henkäisyn jälkeen. Merkki oli myös oikein mainio: Dingo meni merkin taakse, palkkailin sinne käskysanalla. Loppuun minuutin paikkamakuu etupalkalla. Tässä tuli taas kumma härö – Dingo nousi heti eikä halunnut mennä maahan, mutta sinne mentyään pysyi hienosti ja kontaktissa koko minuutin.

Floralle myös jättäviä. Asennot oikein ja sama juttu henkäilyn kanssa. Kaukoja takatargetilla. Istu-maa-istu toki hyvin, seisominenkin tuli nyt käsimerkillä ja käskyllä, ja siitä maahan hyvin. Etäisyyttä oli vain sen verran, että ojensin vielä palkkoja kädestä, kohta pitää keksiä niille lähempi paikka. Sitten kokeiltiin uhkarohkeasti seisomasta istuminen käskimerkillä ja käskyllä. Onnistui. Floran takakäpälät vispasivat johonkinpäin, mutta pysyivät alustalla, joten kriteeri täyttyi. Viimeisenä metskun pitoa sivulla. Annoin kapulan, pienenpieni tiivistys kuonosta, kehut, irti ja palkka. Tätä muutama toisto hyvin.

Vekalle jättäviä samoin eli maahan, istu, seiso tai henkäys. Asennot oikein, ja Veka alkaa jo kuunnella, tuleeko hhh ja käsky vai ei käskyä. Sitten merkille. Merkin taakse ja käskysanalla palkkailua. Näyttää jo tosi hyvältä, mutta paikka saa vähän vielä tarkentua merkin taakse. Lopuksi metskua samoin kuin Floralle, hyvin.