Perjantai on agipäivä.

rata1912.jpg

Tilannetta oli päällä heti alusta kun koira piti irrottaa pituudelle, kääntää vastakäännöksellä pois putkelta ja vääntää saksalaisella takaakiertoon. Yritin ensin siihen pakkovalssia, mutta ei toiminut. Saksalaisella meni kun liikuin enkä jäänyt taivastelemaan koiran tielle. Takaakierto, putkeen ja kuutoshyppy takaaleikkauksella hyvin. Seiskan takaakierrossa Flora lukitsi useita kertoja putken 21 ja livahti sinne selän takaa, sinnehän koiran linja vei. Huolella piti kääntää putkeen 8.

Hypyltä 9 päästin kunnialla okserille 14 asti. Puolivalssiyritelmäni hypylle 15 ei toiminut ollenkaan, persjätöllä okserin jälkeen päästiin takaakiertoon hyvin. Kepitkin löytyivät ja vain yksi livahdus kun vedätin vähän liian yltiöpäisesti. Renkaalta putkeen ja puomille, odotin vain hiljaa alastulolla ja hyvän aikaa sainkin odottaa etusia maahan, PHUAAH!

Hyppy 20 meni sekä vastakäännöksellä että ilman. Puolivalssi ei taaskaan toiminut hypylle 22, vaan piti pinkaista persjättöön putken jälkeen, ehti kyllä hyvin. Siitä loppuun ok. Olipas hyvä treeni! Koira vaan menee. (Paitsi kontakteilla ei mene.) Flora oli muutenkin hyvässä vireessä homma käpälässä, jopa lämmitellessä kun tehtiin jättäviä takaperin kävellen, melkein kaikki oikein, ooh.