Perjantaina naksuttelutuokio pojille ennen Floran agitreenejä. Aiheena merkki ja merkkinä pokaali (lättänä merkki joutui tallatuksi). Dingo pyrki kiertämään merkkiä, mutta alkoi jäädä sen taakse hyvin. Kun se onnistui, syötin nameja merkin takana käskysanalla. Veka meni myös hyvin.

Floran kanssa otettiin etupihalla avoimen liikkeet ennen treeneihin lähtöä. Hyppykin oli mukana. Nyt ei mitään palkattomuutta ja vääntämistä huomisen kokeen alle. Liikkeiden välissä iloiset kehut ja taskusta pari namia, viimeisen jälkeen lelupalkka. Kaukoissa yksi maahan lätsähdys, löysää vempulointia ja pois katselua, mutta muut liikkeet menivät sekä oikein että hyvällä asenteella, hyvä!

Agitreeneissä ihan hyvää rataa. Pimeä putkikulma ok, hypyt ja kepit, joiden päähän vippaus/poispäinkäännös ei onnistunut mitenkään. Sen sijaan samojen keppien toiseen päähän sama toisinpäin natsasi heti, miksi? Florahan on kyllä perinteisesti kääntynyt vain myötäpäivään, joten varmaan siksi, vaikka se onkin paikallaan pyörähdyksissä alkanut ahkeran harjoittelun ansiosta pyörähdellä molempiin suuntiin. Hypyille kääntyi hyvin, putkiin meni hyvin, keinulle jumitti, muurilta lähti palikoita, mutta pakka pysyi kasassa ja ohjaukset toimivat kunhan tein ne oikein. Kokonaisuutena oikein hyvät treenit!