Torstain kotitreenissä Dingolle perusasentoja ja eteentuloja sekä kaukotekniikkaa. Sitten tunnari: lähetys parin metrin päästä, kuusi tunnarikapulaa, oman tuonti käteen. Dingo meni reippaasti haistelemaan, töni vähän vääriä mutta ei nostellut niitä, noukki oman ja toi. Hieno! Loppuun paikkamakuu, pari lyhyttä välipalkkaa ja lopuksi minuutin pätkä. Hyvin pysyi.

Vekalle takajalkatargetia. Vähän yritti etutassulla läpsiä, mutta nopeasti hoksasi ja vaihtoi takatassut käyttöön, yksi osui varsin kivasti alustalle. Veka tekee tämän pienellä lenkillä eli kävelee etuperin, kääntyy ja pysähtyy takatassujen ollessa alustan tienoilla. Hyvää yritystä ja hyviä toistoja. Sitten vähän kaukotekniikkaa ja loppuun tunnari ihan kokonaisena eli lähetys sivulta, kuusi tunnaria ja oman palautus sivulle (annoin sivukäskyn avuksi koiran tullessa). Tämä oli aika täydellinen: reipas kapuloille meno, haistelu tunnareita tönimättä, varman oma poiminta ja palautus sivulle. Jes!

Flora meni pihalle askartelemaan taas avoimen kaukojen parissa. Jos niihin tarvitaan tekemisen meininkiä, lelupalkallahan sitä saa. Floraahan pännii kaikenlainen paikallaan nysvääminen pienillä namipalkoilla ja liian monilla toistoilla. Lelu siis kädessä, ensin palkka ensimmäisestä ylösnoususta, sitten ensimmäisestä maahanmenosta, toisesta ylösnoususta ja toisesta maahanmenosta. Viiden sekunnin viive ja joko uusi käsky tai jes! jolloin Flora sai rynnistää leluun kiinni ja taistella. Saatiin hyvät vaihdot ilman virheitä, mutta ihan pientä jähmeyttä näkyi verrattuna siihen, kuinka täpäkästi Flora parhaimmillaan vaihtaa. Lopuksi jätettiin lelu nurtsin reunan ulkopuolelle ja tehtiin kokonainen kisamainen liike. Onnistui!