Tokotreenit lumisateessa lähikentän jääkiekkokaukalossa. Flora aloitti kisasetillä. Kassi ja lelu jätettiin kaukalon ulkopuolelle. Liikkeinä liikkeestä maahan hyvin, luoksetulo hyvin ja liikkeestä seisominen hyvin! Viimeisessä liikkeessä seuraaminen levisi, sehän ensimmäisenä kärsii kun kisavire syö Floran motivaatiota. Mutta liike pysyi kasassa ja voi hyvillä mielin palkata. Toisena teemana ruutu. Kapean ruutunauhan ja matalien merkkien päälle satoi lunta, ja valaistuksenakin oli kaukalon toista päätä ja toisella puolella olevaa leikkikenttää valaiseva keltainen valo, joten olosuhteet ruudun löytymiselle eivät olleet kovin hyvät. Flora juoksi toki lelulle. Tyhjää ruutua se ei oikein löytänyt. Yritin pysäyttää sen ollessa ruudussa, mutta aina pysäytyskäskyllä se käveli taas muutaman askelen eteenpäin niin että etutassut tulivat ruudusta ulos. Tähän takapakkia, ei vielä osata. Lopuksi muutamat kierrot kohteena treenikassi, pari läpijuoksua, stoppia ja maahamenokin, nämä hyvin.

Dingo oli tällaisessa paikassa ihan tutkalla. Pahaksi onneksi leikkikentälle tuli vielä vanhempia lapsineen, KEINUMAAN... moinen toiminta oli Dingon mielestä aivan VUH ja BÖH. Olisi pitänyt tehdä jotain lällärihelppoa, mutta ajattelin ruudussa näkyvälle pallolle juoksemisen olevan sitä. Muutamalla yrityksellä Dingo lähtikin töihin ja vapautui leikkimään saatuaan pallon. Sitten noutoja, oikein hyvin, namipalkka. Sitten kiertoja, palkkasin parit läpijuoksut ja kokeilin sitten riskillä stoppia. Onnistui! Lisää stoppeja helpommin eli takaperin kävellen käsky ja pieni heittoliike, pysähdyksestä kehut ja namin ojennus. Nämä onnistuivat kaikki hienosti.

Vekakin teki ruutua. Vietiin yhdessä pallo, sitten lähetys kohtuullisen kaukaa. Voi Veka. Se juoksi sinne tänne ja lähti tuomaan yhtä ruutumerkkiä. Loppujen lopuksi hoksasi pallon. Muutama lähetys lähempää paremmin. Sitten noudon palautusta sivulle. Koiran tullessa perusasentokäsky, sitten perusasennossa uudenmallinen noutokäsky ja palkka. Lopuksi kiertoja, oli kyllä niin vahvasti ennakointia ilmassa tänään, että jouduttiin aluksi uusimaan. Pari stoppia hyvin, montaa ei voi tehdä vaan loput läpijuoksuina.