Maanantain kotitreenissä Dingolle ensin perusasentoja palkat vasemmassa kädessä taskun vieressä, tosi hyvin. Eteentuloja kädet ylempänä keskilinjalla, suurin osa hyvin, muutama vino. Jättävät hyvin, ei virheitä. Takatassutarget tosi hyvin! Ei tarvinnut naksuttaa yhdestä tassusta, molemmat löysivät nopeasti tiensä alustalle. Kaukojen tekniikkaa. Vähän häiriökontaktia, 5–20 sekunnin välein palkkaa, tämäkin hyvin. Tunnari hieno! Reipas meno, hyvä haistelu ja tuonti ok. Paikkamakuu vielä loppuun, ei onnistunut yhtään, koska Dingolle tuli vahtimiskohtaus, vaikkei ulkoa kuulunut mitään. Ja aika paljon tehtäviä yhteen treenin, jossain välissä koira sanoi jo puuuh.

Floralle jättäviä, hyvin. Etutassutargetilla taas tassun vahvistamista, Flora jää vieläkin mielellään seisomaan alusta mahan alla. Kaukoissa vain muutama vaihto seisomisvaihtojen tekniikkaa, muuten avoimen vaihtoja pitkä sarja ja namipalkka aina viiden sekunnin viipeellä. On siinä vaan vaikea pysyä. Loppuun tunnari, muuten oikein hyvä mutta vähän väärien näpsimistä. Ei varsinaisesti nostamista mutta siirtelyä kuitenkin.

Vekalle jättäviä. Asennothan se erottelee hyvin, mutta meni sekaisin kun aloin vetää henkeä enkä sitten sanonutkaan mitään käskyä enkä palkannut asennon arpomisesta. Vekahan seuraamisessa ennakoi henkäisystä käskyjä yleensäkin, tosin yleensä oikein, mutta saisi odottaa ja kuunnella. Nyt siis harjoitellaan sitäkin, alkoi kyllä sujua. Takatassutarget edistyy myös oikein hyvin. Kaukojen tekniikkaa ja loppuun tunnari, tosi hyvin, vain huono ote tunnarista ja pudotus sivulletulossa. Mutta hyvä haistelu, varma oman poiminta eikä tietoakaan paineistumisesta.