Tiistain kotitreenissä Dingo aloitti perusasennoilla. Tehtiin taas ikään kuin todella isoa purkinkantta. Nyt vasen käsi vain paikallaan taskulla ja palkka oikeasta – Dingo haki niin hienosti aina oikean paikan. Jee, edistyy taas. Takatassutarget myös oikein hieno, jätin naksun pois ja liitin käskysanan. Dingo teki viimeisenä paikkamakuun käänteisellä houkuttelulla. Nameja eteen noin metrin päähän, muutaman askelen pakitus, paikkamakuut puoli minuuttia, minuutti ja puoli minuuttia, paluu koiran viereen ja vapautus siitä. Dingo makasi hienosti sfinksinä. Pätevä poika!

Flora ja Veka perehtyivät metallikapulan oikeanlaiseen pitoon. Vedin viimeisenkin teipinpalan kapulasta pois. Istuin istuvan koiran eteen, annoin metskun oikeaan paikkaan etuhampaiden taakse ja tuin kuonoa hiukan kiinni niin että ote oli pitävä eikä kapula heilunut ja kalissut. Kovasti kehuja, irti ja nameja. Muutama toisto näitä, sitten sama perusasennossa. Onnistui oikein hyvin. Kapula otettiin vapaaehtoisesti ja pidettiin kunnolla, vaikka irrotin kädet kuonosta heti kun olin tiivistänyt otteen, eikä kukaan ahdistunut eikä hermostunut yhtään. Hyvä hyvä.

Flora teki myös etutassutargetia. Yritettiin ainakin yhtä käpälää ihan selvästi alustalle, ei läpsimistä, ruopimista, tassuja puoliksi alustalla kynnet ulkopuolella tai muutakaan härväämistä. Riittävällä vahvistetiheydellä alkoi tassu löytyä. Vekalle takatassutargetia, joka ei ole vielä valmis, mutta kohta on.

Kaikille tunnari taas kuudella tunnarikapulalla; isoille koirille lähetys ja luovutus sivulta, Dingolle vapaamuotoisesti. Kaikilta erinomainen suoritus. Reipas meno, hyvä haistelu, varman oman poiminta ja palautus. Hienosti!