Hallille tokoilemaan. Veka aloitti metskulla. Iyh! Muutaman kerran vaivaisesti poimi sen. Taidetaan tarvita pitoharjoittelua, koska olisihan sitä helpompi kantaa, jos pitäisi kunnolla kiinni niin ettei kapula kalise hampaissa. Otettiin siis muutama kerta niin, että annoin kapulan ja käskin sivulle luovutukseen, nämä ihan ok. Tähän väliin yksi suora zeta. Seiso ja maahan hyvin, sitten viimeisellä vedin henkeä ja Veka maastoutui. Uudestaan mukaan ja istu hyvin. Nyt täytyy alkaa kyllä karsia tätä henkäyksistä ennakointia... Sitten merkille, jonka takana oli target. Ensin kerrattiin targetille meno ilman merkkiä. Merkillä Veka kuitenkin mietti vain kiertämistä ja stoppia eli kiersi merkin ja pysähtyi sen oikealle puolelle. Sehän ei riitä, vaan jos koira juokseekin johonkin muualle kuin merkille, sen pitäisi pystyä hakemaan se muualtakin kuin sivulta kiertämään lähtien. Siksi nyt näitä paikan hakuja. Nyt Veka meni hyvin targetille uusintakäskyllä tai vähän odottamalla. Lisää toistoa niin alkaa sujua.

Flora aloitti pienellä kisamaisella seuraamisella, joka löpsähteli ihan kisamaiseen tyyliin. Motskupalkka ja muihin teemoihin. Metskua Flora tuo ihan kohtuullisesti, voisi olla reippaampi. Sitten askarreltiin targetin parissa... Flora ei taas yhtään ollut muistavinaan etutassua, vaan jäi seisomaan target mahan alla. Vahvisteltiin naksulla. Sitten target minikontaktiesteelle tarkoituksena alkaa nyt vahvistaa puomin ja keinun alasmenoa targetin avulla. Vaan ei. Flora meni kyllä 2/2, mutta ei käskylläkään targetille. Johan takkusi. Käskyä toistamalla ja odottamalla saatiin suorituksia, mutta puomilla ei millään. Vahvistettiin siis vielä naksulla oikeaa suoritusta. Floran koko huomio on ohjaajassa ja käsissä, joissa on naksu ja namit. Haluaisin sen huomion targetiin. Otettiin loppuun muutamia targetille menoja niin että jätin siihen namin ja lähetin koiraa pitkältä matkalta eri puolilta kenttää niin että sen piti kiertää esteitä ja etsiä kohde. Nämä toki ok, tosin vauhtia vähän nihkeästi. Flora ei halua irrota ohjaajasta.

Dingo lämppäili muutamalla luoksetulolla. Tuli muuten lujaa. Leikittiin pallolla. Vähän targetille menoja, hyvin. Tokoeste muutaman kerran 50 sentissä – taas viereltä lähetettynä pallolle ohi, mutta hyppytekniikkalähetyksenä targetilla hyvät hypyt edestakaisin. Muutama nouto, joista yhdellä toistolla testasin Dingon ongelmanratkaisukykyä. Kapula vierikin hallin seinälle asti ja siitä sivuun seinustalle siirrettyjen estesiivekkeiden alle. En uusinut heittoa, koska olin utelias näkemään, mitä Dingo tekee. Se juoksi hakemaan kapulaa, alkoi etsiä sitä nuuskimalla ja etsi itse, kunnes paikallisti kapulan, ja pitkästä nokasta oli taas hyötyä kapulan onkimisessa esiin. Hyvä! Loppuaika seuraamista, kävelin pätkiä namit kädessä taskun vieressä, Dingo tuli erittäin hyvin mukana oikeassa paikassa.