Ennen Floran agitreeneihin lähtöä naksuttelin kaikille nopsasti vähän etujalkatargetia, johon liitettiin nyt käskysana kun se menee jo niin sulavasti. Pojilta löytyy hyvin tassu alustalle, Flora jäi vielä välillä sen ylle seisomaan niin että alusta jäi mahan alle. Korjaa kyllä kun hetken odottaa.

Sitten agin pariin. Flora hippaili mukana rataantutustumisen lopussa, koska oli vuorossa ensimmäisenä. Otettiin samalla vapaasta liikkeestä liikkeestä maahanmeno ja seisominen, eikun istuminen – heti kun oli vähän häiriötä, ei voinut seisomista ensimmäisellä yrityksellä tehdä, vaikka se on mennyt niin hyvin. Ei mikään yllätys. Koehan on viikon päästä, mutta tulostavoitteita ei toki ole, mennään vain katsomaan, onnistuuko yhteistyö kehässä mitenkään päin.

Muuten vain syöttelin nameja mukana kulkevalle Floralle käydessäni vielä rataa läpi. Näin se oli aika seesteisessä mielentilassa, kun lähdettiin radalle, eikä hermoillut. Kauhean seesteistä meno ei kyllä ollut, mutta ilon kautta päästiin esteeltä toiselle... Alkupäässä pari kieltoa kun takaaleikkasin kepeillä jyrkkään umpikulmaan. Flora haki kepit hyvin, mutta ei päässyt paria väliä pidemmälle, vaan hämmentyi ryykätessäni takaaleikkaukseen. Muutamalla yrityksellä onnistui kyllä eikä tänään lintsailtu lopussakaan, hyvä. Puomin alastulolla taas lelu, jossain välissä pitäisi ehtiä hallille treenaamaan niitä kontakteja... Siitä pystyhyppy, jota ei meinannut löytyä, ja pimeä putkikulma, joka löytyi hyvin. Muuri, hyppy ja keinulla taas lelu alastulolla. Putki, muuri, A, jonka kontakti vähän siinä kintaalla, olisi voinut reippaammin tulla alas. Hyppyjä ja valssin askartelua, pitkäksi meni taas että soi. Kepit hyvin ja valssilla hyppy pitkäksi tai kielto kun valssasin hyvin ajoissa. Putkeen vielä ja loppuhypyt. Ei ihan ohjaukset kohdillaan, koira kyllä toimi...