Perjantaina Floran agitreenit. Vein koiran lähtöön kontaktissa nameja syötellen eli hyvässä mielentilassa. Hyvä treeni saatiin. A:n kontakti ok, puomilla lelu, kepeillä haut hyvin ja pujottelut loppuun sivuirtoamisella kouluttaja palkatessa. Flora tuli puominpään ohi pakkovalssiin hyvin, kääntyi hyvin, tuli persjättöihin hyvin. Kielsi putkella, mutta sekin johtui siitä, että oma liikkeeni pysähtyi. Jokunen rima alas. Hyvä agitäplä! 

Lauantaiaamuna hallille. Dingo aloitti hyppytekniikkaharjoituksella: liikkuva hyppy eli perussarjan alku ja päässä pidemmällä välillä korkeampi hyppy. Tässä alku 30 senttiä ja korkeampi hyppy 40 sentistä viiden sentin korotuksin 65 senttiin ja sitten tilalle tokohyppy 30, 40 ja 50 senttiä. Dingo hyppeli alun aina, mutta kiersi viimeistä hyppyä. Kun otettiin se ensin yksittäisenä ja pidennettiin väliä, alkoi sujua. Ensimmäisen kierroksen loppuun muutamat luoksetulot eteen, vähän targetille menoja ja siivekkeen kiertoja pallopalkalla.

Flora yritti aloittaa metskunoudolla. Huusi pää punaisena lähdöt, vaikka annoin perusasennosta nameja ennen lähetystä. Kävelin perään ja moitin moista. Ei vaan onnistunut. Otettiin sitten muutama palautus lyhyeltä matkalta. Mitä voi tehdä kiljumatta kurkku suorana? Targetille kauemmas menoa naksulla ja heittonameilla. Tämä hyvin ja kun oli vähän järkeä jo päässä, tehtiin liikkuroitu kisamainen setti: luoksetulo hyvin ja liikkeestä seisominen hyvin, mutta viimeisenä kaukot ja käämien kärähdys, Flora valahteli maahan kiemuralle ja jumitti siellä aivan rasittuneen näköisenä eikä kuunnellut käskyjä. Kävin useamman kerran kauluskarvoista nostamassa sen ylös ja yritin edes yhtä nousua, mutta EI. Koira hihnaan ja kun poiskaan en halunnut päästää, tehtiin lyhyt ja vallan hyvä liikkuroitu seuraaminen, sitten lisää kaukoja. Nyt pystyi tekemään sen verran, että sai palkan. Voihan kauko, aivan asenne- eli mielentilajuttu tämä. Palkka näkyvissä pompittiin taas kaukoja kuin arojänis. Mutta pidemmällä viipeellä ei siinäkään pysynyt istumassa. Sitten katsottiin avoimen hyppyä. Vähän jojoilua, muuten hyvin. Riehuttuaan hulluna motskunsa kanssa tarpeeksi Flora teki treenin loppuun oikein hyvän tunnarin!

Veka pompahteli innoissaan halliin ja taisteli motskusta ehkä paremmin kuin koskaan, kiskoi jo ihan voimalla. Sitten metallikapulan heitto ja hyvä nouto! Kyllä tähän oikea tapa on nostaa kierroksia. Kapulassa on yhä harva teippiraita. Näitä muutama. Sitten luoksetuloja. Läpijuoksu, sitten stoppi, joka meni ihan kävelyksi ja uusittiin. Toinen stoppi ok. Sitten palkka seisomasta lähdöstä, sitten maahanmenosta, sitten maahanmenosta lähdöstä. Toimii kokonaisuutena hyvin, mutta stopeissa saisi olla runsaasti lisää terävyyttä. Tehtiin näitä vielä muutama merkin kierrosta. Myös maasta vähän matkan päästä sivulle tuloja. Sitten pari suoraa zetaa, seiso-istu-maahan ja istu-seiso-maahan. Kaikki heti oikein, wuhuu! Loppuun tunnari, joka ei toiminut yhtään. Veka toi ensin kaikki väärät. Muutama nami tunnareilla ei auttanut. Tehtiin sitten samaa omaan reagoimista ja nameja sivuun kuin kotonakin, tässä nokka alkoi toimia eikä ollut ongelmaa. Loppuun vielä oman tuonti kauempaa ok.

Dingo tuli vielä toiselle minikierrokselle tekemään vähän perusasentoja, eteentuloja ja paikallaoloja, joissa palkkailin 5–20 sekunnin välein. Istumassa pysyi hyvin, maasta lähti harmillisesti puolen minuutin kohdalla juuri kun liikahdin mennäkseni hakemaan.