Torstain kotitreenissä Dingolle ensin perusasentoja käsi apuna mutta paikallaan. Oikein kivasti! Takatassutarget tosi hyvä, helposti takatassut oikeaan osoitteeseen. Kaukojen tekniikkaa. Jättävät tosi hyvin, kaikkia sekaisin ja kaikki oikein. Loppuun paikkaistumista käänteisellä houkuttelulla. Koira istumaan, käsky ISTU ja sitten namien asettelu lattialle eteen noin metrin päähän. Pieni hetki istumista ja vapautus syömään namit. Yhdellä pikku korjauksella Dingo hoksasi, että pitää pysyä istumassa ja parilla toistolla se alkoi tuijottaa minua tiukasti ja nojata vähän taaksepäin ollen lujasti katsomatta nameja. Oikein hyvä! Ajattelin, että tämä olisi hyvä harjoitus, koska Dingolle ei ole ollut ihan selvää, että paikallaoloissa pitää pysyä paikallaan, vaan se on pysynyt hyvin, mutta havaitessaan lattialle vahingossa pudonneita palkkojen murenia tai muuta kiintoisaa se on ihan pokkana lähtenyt hakemaan niitä. Olipa Dingo taitava tänään!

Flora... ei pystynyt ei kyennyt. EPEK, koska ajattelin ottaa avoimen liikkeet läpi miniversioina ja vapauttaa sivummalle lautaselle, jolla oli kourallinen nameja. Flora ei pystynyt, se vain tuijotti palkkoja ja huusi ääneen. Sivulletulo ja maahanmeno ovat niin vahvoja, että tulevat selkärangasta, mutta seisomiseen, noutoon ja kaukoihin ei kapasiteetti riittänyt, kun näköetäisyydellä kökötti syötävää. Tätä lähdetään kyllä työstämään heti lauantain kokeen jälkeen. Vekan kanssa näitä ei ole koskaan tarvinnut miettiä, koska se tekee ohjaajalle täysillä töitä, vaikka palkkaus on ihan mitä sattuu.

Veka aloitti takatassutargetilla. Aika hyvin jo, ja selkeästi kun tarjoamista on vahvistettu, sitä myös saadaan eli Veka ei jäänyt miettimään vaan steppasi alustan ympärillä. Sitten jättäviä. Nyt piti kuunnella: palkkasin siitä, ettei koira tehnyt mitään kun vain vedin henkeä enkä vielä käskenyt. Veka arpoi istumista ja maahanmenoa tähän sitkeästi ja alkoi jo turhautua, kun ei kelvannut. Vihdoin alkoi homma avautua kun saatiin muutama toisto onnistumaan. Sitten kun ei mitään sujui, alettiin ottaa sekalaisia asentoja vielä, jokunen tuplakäsky, muuten ok. Kaukojen tekniikkaa loppuun vireen rauhoittamiseksi.