Tiistaina hallille. Vähän ideaköyhä treeni... suunnitelma oli paperilla, mutta ei pitänyt käytännössä. Veka aloitti jahtaamalla palloa, jota ei saanut, vaan sai haettavaksi metskun. Toi sen varovasti, mistä pallonheitto... ja ranneantura auki. AAAGH! Vanha vamma rikkoutui lauantaina hiekkakentällä ja näytti menneen hyvin umpeen. Eipä mennyt. Pari metskun nostoa vielä, sitten oli pakko jättää loput tehtävät ja tehdä jotain rauhallisempaa, kun pallon perässä ei voinut juosta. Kipiteltiin siis vähän kauempana olevalle targetille namipalkoilla, monta toistoa oikein hyvin. Loppuun tunnari. Lähetys sivulta, kuusi kapulaa, hyvä haistelu ja oman poiminta, Vekan tullessa käskin sivulle, mistä luovutus. Erinomainen tunnari, ensimmäinen hyvä ja varma suoritus hallilla!

Flora aloitti liikkeestä seisomisilla. Ensimmäinen toisto istumaan, ärh! On se uskomattoman sitkeässä ja korvat aivan kiinni kun on vähänkään epäoptimaalinen mielentila. Floran päästessä halliin sisään se on kyllä siinä mielentilassa, etten ole keksinyt mitään varmasti onnistuvaa tekemistä. Mutta jättävissä se ei ainakaan kilju. Sitten tokohyppyä. Vähän jojoilua, ei isompaa ongelmaa. Targetia Flora ei meinannut löytää vähän matkan päästä. Sitten tunnari kuten Vekalle, töni taas vääriä mutta toi oman. Loppuun kolmen minuutin paikkamakuu niin että menin ovesta ulos piiloon. Flora pysyi hyvin paikallaan. En ole varma, haukahteliko tai vinkuiko se jossain välissä, koska toisella kentällä oli koiria, jotka pitivät aivan korviahuumaavaa huutoa.

Dingo kipitteli targetille hyvin. Muutama kierto ja stoppi, ihan hyvät pysähdykset, mutta Dingo ei olisi halunnut lähteä kiertelemään. Se ei ole ihan kotonaan hallissa, ja se ottaa herkästi häiriötä kuten nyt viereisen kentän jatkuvasta kurkut suorana huutamisesta. Uskalsin kuitenkin kokeilla tunnaria, joka onnistuikin oikein hyvin. Tehtiin samoin kuin isoille koirille pois lukien lähetys ja luovutus sivulla. Reipas meno, väärien tönimistä ja varma oman tuonti! Toistot kostautuivat: muutaman hyvän jälkeen Dingo alkoi selvästi koheltaa ja toi väärän. Sille ei Vekan tapaan varmaan kannatakaan tehdä kuin yksi, jos kerralla onnistuu. Loppuaika meni seuraamiseen. Varsin mainiota menoa! Käsi taas taskun vieressä, mistä laskeutui palkkaamaan, tämä tuntuu nyt toimivan.