Lauantai-illalla Floralle ja Dingolle takajalkatargetia. Flora harjoitteli jo pysymistä, ei kyllä paljon pysynyt vaan lähti namihämyihin. Käskyllä takaisin alustalle. Hyvin etenee. Dingo löysi tassuja myös hyvin kohteen päälle, mutta ei vielä sujuvasti molempia yhtäaikaa. Dingo teki lisäksi muutamat kaukojen ohjausvaihdot ja perusasentoja purkinkansiharjoituksen tyyliin: käännyin alta pois ja Dingo sai hakea pienellä käsiavulla oikean paikan, tämä meni oikein hyvin.

Sunnuntaiaamuna hallille Eskon kanssa. Teemana erikoisemmat hyppyesteet: okseri, rengas, pituus, muuri. Näitä tehtiin tavallisten hyppyjen ja putkien välissä. Esko hyppää niin hyvin, ettei näissä ollut sille mitään vaikeaa edes vauhdissa. Kujakeppejä saatiin taas kaventaa, koira alkaa jo taipua. A-este meni hyvin, samoin keinu. Takaakierroissa vielä duunia. Tosi hyvä treeni!

Dingo oli mukana ja teki vähän hyppytekniikkaa. Set point nousuokserilla 30/40, kymmenen sentin välein 50/60 sentin korkeuteen ja takaisin. Hyvät hypyt vain hienoisesti banaanina vasemmalle. Sitten 50 sentin tokohyppy ja taas ohi! Dingo näytti ihan lähtevän, katsovan tarkemmin hyppyä ja kaartavan sittenkin ohi. Joku hahmotusvaikeus, koska hyppytekniikkalähdöillä se hyppäsi 30, 40 ja 50 senttiä aivan hyvin.

Tehtiin myös pari luoksetuloa pallopalkalla ja pari noutoa sekä vähän tolpankiertoja ja stoppeja, öö häh? Dingo ei ollut stopista koskaan kuullutkaan. Piti heittää nami käskyllä, sitten alkoi muistua mieleen. Näitä ei ole taidettu hallilla tehdä, joten oli jotenkin eri asia kuin kentällä? Loppupäivä menikin metsässä pk-kisajälkiä merkkailemassa, taas uutta ja mielenkiintoista tekemistä.