Maanantaisin ei enää ole kenttätottiksia. Flora kävi tekemässä paikkamakuun etupihalla, kisamaisesti kolme minuuttia, lymysin auton takana. Yhtään naapureita ei sattunut tähän väliin pyörimään häiriönä. Tuuli niin, etten ole varma, kuuluiko jokunen ääni. Flora varasti perusasentoon, muuten ei häikkää.

Dingo kävi tekemässä stoppeja puunkierrosta, tai sitten ei. Meni maahan ja kun ei kelvannut, ei halunnut tehdä enää mitään. Edes takaperin kävellen ei jäänyt seisomaan, hidasti vain. Tosi voimakkaalla käsiavulla meni kaaliin tämä. Taas uusi paikka ja uusi pää...

Tiistaina kotitreenissä kaikkea. Dingolle takajalkatargetia, naksuja yhdestä tassusta. Sitten kaukojen vaihtoja nokasta ohjaten takajalat targetilla. Maa-istu-maassa oikea takatassu pyrkii eteenpäin. Avon vaihdot hyvin, samoin pakki eli seiso-istu. Sitten jättäviä naminheitoin, seisominen pyrki aluksi valahtamaan istumiseksi, muuten ok. Kaikkea tylsääkin jaksoin tehdä eli perusasentoja, eteentuloja, kontaktin pitämistä, paikkaistumista ja paikkamakuutakin, hyvä minä! Nyt näihin ryhtiliike, mitään muuta ongelmaa ei ole kuin toistojen puute. Tunnari tehtiin jo ihan kokonaisena: lähetys sivulta, viisi väärää ja yksi oma, jonka tuomisesta palkka, tämä oli tosi hyvä!

Floran takajalkatarget on jo aika valmis. Käskyllä takatassut pyyhkeelle ja siinä pysyivät, vaikka härväsin ja houkuttelin nameilla. Sitten kaukoja tassut targetilla: maa-seiso-maa nokasta ohjaten ja oikea takatassu pompahti salamana eteenpäin. Tosin vasen ei liikkunut, joten koira kokonaisuudessaan ei liikkunut. Avon vaihdot käsimerkillä ok. Pitää ehkä vähän hioa tuota natsitervehdyskäsimerkkiä... Seiso-istu vaikea: nopsa saa olla, etteivät pikku käpälät pompahda eteenpäin. Jättävät hyvin, kaikki oikein: melkein pelkkiä seisomisia, pari maahanmenoa väliin. Viimeisenä tunnari, viisi väärää ja oma, lähetys sivulta ja palautus sivulle eli perusasentokäsky koiran tullessa. Nyt hämäsin Floraa antamalla lähetyskäskyn sijasta ensin perusasentokäskyjä ja nameja, tosin ei se näihin hämyihin juuri mene, vaan ensimmäisellä käskyllä vain hytkähti ja sitten piti rikkumatonta kontaktia. Näin se teki hyvän tunnarin, lähti kiljahtamatta ja otti oman tarkistamatta muita. Hyvä hyvä!

Vekalle myös takajalkatargetia. Veka ei tajuu, mutta yrittää kamalasti. Yhdestä käpälästä naksuja. Kaukot hyvin, kuten Florallekin avon vaihdot vain käsimerkillä, muut nokasta ohjaten, näissä ei ongelmaa. Jättävien erottelussa sama kuin Dingolla eli seisomisia meni istumisiksi. Ja tunnari kuten Florallekin. Vähän epävarma, mutta ei väärien nostelua vaan oman tuonti, jes!