Keskiviikon kotitreenissä Dingolle eteentuloja. Takatassutarget alkaa olla hallussa. Merkin paikan hakua ja kaukojen tekniikkaa. Lopuksi paikkaistumista puolen minuutin ja minuutin pätkät nameja etupalkkana.

Floralle sitä etutassutargetia. Ei vaan etene, ihan kuin koira ei millään haluaisi panna käpäliään alustalle, vaikka se on tassuystävällinen hiirimatto. Teputtaa, hinkuu ja hippailee. Muutaman onnistuneen toiston jälkeen tulee monta kertaa tassu hyvin, sitten taas lopsahtaa. Jatkamme harjoituksia. Loppuun vähän kaukojen tekniikkaa ja muutamat jättävät. Nyt ei tarvitse jynssätä enää seisomista, vaan voittajaluokassa on edessä istuminen. Mutta ajatuksena on nyt saada kaikki asennot yhtä varmoiksi ja alkaa tehdä zetaa. Voittajan kokeita katsellaan Floralle ja Vekalle sitten kun kaukoihin saadaan joku tolkku.

Vekalle myös merkkiä. Vekan ajatus oli taas kiertää merkki ja pysähtyä oikealle puolelle. Mutta kun jaksaa naksuttaa, se alkaa kyllä hakea paikkaa merkin takaa. Takatassutarget edistyy hyvin. Kaukojen tekniikkaa myös, viimeisenä vallan mainio seiso-istu, jossa Veka alkoi hienosti itse pakittaa istumaan.

Torstaina Dingon kanssa lampaille. Dingo lähti pinkomaan rundeja lampaiden ympäri eikä taas reagoinut lainkaan pysähtymiskäskyihin. Hallissa oli pari aitaa ja iso heinäpaali, lisäksi lampaat olivat nyt liukkaampia eivätkä ensinnäkään pysyneet koossa ja toiseksikaan seuranneet ohjaajaa. Ja keksivät sitten juosta aidan viereen ja jumittaa siihen, koska kokematon koira ei pystynyt pakottamaan niitä liikkeelle. Mentiin siis yhdessä eli pungersin lampaita pois aidasta ja toin koiran pannasta pitäen oikeaan paikkaan lampaiden ja aidan väliin. Dingolla näytti periaatteessa olevan ajatus oikeaan suuntaan ja paikkaan, mutta lampaiden jurnuttaminen esti sen aikeet ja pannasta pitäminen sai sen epävarmaksi, jolloin sille tulee tarve tulla ohjaajan jalkoihin pyörimään ja hyppimään vasten. Sitkeästi yritettiin saada se pysymään lampaiden takana ja lähettelemällä kiertämään se sinne menikin, mutta lampaat hajosivat jatkuvasti koiran edestä sen tullessa sitten liian lujaa ja liikaa ohjaajaa kohti. Kauhean vaikeaa työskennellä etäällä ohjaajasta. Toisen kierroksen loppuun saatiin sitten pätkä sinänsä täydellistä suoritusta koiran kävellessä rauhallisesti lampaiden takana ohjaajaa kohti ja pysähtyessä käskystä, mutta korvien asennosta näki, että ei oltu koiran mukavuusalueella.