Sunnuntaiaamun vesisateessa pieni aamutreeni olkkarissa. Kymmenen vaihtoa kaukojen kutakin sarjaa namilla ohjaten. Maa-istu-maa kaikilla hyvin. Maa-seiso-maa myös ok. Istu-seiso-istu pojilla ok kunhan on huolellinen, mutta Floran näppärä pieni pylly vaan ehtii aina sen inauksen eteenpäin ja ketterät pikku käpälät tepsuttavat monessa vaihdossa, siirtymättä eteen- tai taaksepäin kylläkään.

Tunnarissa pojilla neljä tunnaria. Oman nuuhkaisusta/poimimisesta palkkanami sivuun ja välillä oman siirto. Tämä hyvin, Veka nosti yhtä väärää, mutta vaihtoi sen oikeaan kun hetken odotin. Muuten tarkistelivat tunnareita ja reagoivat heti omaan. Floran lähetin sivulta hakemaan oman, sehän osaa jo tämän ja teki hyvin.

Illalla vielä takajalkatargetia. Click for action, feed for position eli naksautin jalan osuessa oikein ja syötin useamman namin siinä. Dingo teki jo aika hyvin! Saatiin molempia tassuja alustalle. Flora osaakin jo. Veka... mietti kovasti ja tarjosi juttuja, pointsit siitä, mutta ei se kyllä tiedosta takakinttujaan yhtään. Ensin naksuja tassujen liikuttamista ylipäänsä, sitten yhden osumisesta alustalle eli päästiin kyllä eteenpäin.

Dingo teki myös kontaktia peilin edessä. Käsky, sitten palkka 3–10 sekunnin päästä. Hyvin nakotti Dingo kontaktissa, en tosin tiedä, mihin se omasta näkökulmastaan sitä piti. Loppua kohden se muutaman kerran siirtyikin eteenpäin saadakseen katsekontaktin. Nämä korjasin takaisin oikealle paikalle. Sitten se pari kertaa pakitti ja otti itse uuden perusasennon tönimällä itsensä vasemman käden ja vartalon välistä – näistä palkkasin, koska oli niin hyvä oivallus koiralta koko perusasennon ollessa vielä vaiheessa.