Agilityn talvikausi alkoi. Flora pääsi TamSKin valmennusryhmän kouluttamaan ryhmään, nykyiseltä nimeltään tehoryhmä. Loistavaa päästä kunnon ratatreeniin. Tänään ensimmäisissä treeneissä mentiin yksinkertaista rataa, jossa sai panna tossua toisen eteen reippaaseen tahtiin. Muuta vaikeaa ei ollut kuin hankalat kepeille viennit.

Alku otettiin ihmisnuolella, varsin toimivasti. Rinnakkainen hyppy toiseen suuntaan ja sitten juostiin hulluna melkein suoran putken päähän takaakiertoon. Muurin kautta suora umpikulma kepeille. Aluksi olin myöhässä ja vedin koira kakkosväliin. Reiluilla esteväleillä takaakiertoon piti heittää niin kaukaa kuin uskalsi ja pinkoa keppien aloitukseen. Pujottelu oli hyvä tänään, sain tehdä tiukan takaaleikkauksen koiran ollessa vielä ensimmäisissä väleissä. Tästä putki ja suoraan avokulmaan kepeille, tässäkin sössin ensin kakkosväliin, sitten ohjasin kunnolla.

Takaaleikkaus hypylle ja toisen hypyn kautta A. Kerran Flora livahti A:n alle putkeen. Kontakti aika ok. Takaakiertohyppy, kaksi suoraan ja putken kauempaan päähän, tässä sai juosta mutta sillä ehti vetämään oikeaan putkenpäähän. Puomin kontaktilla himmailu ja tuplakäsky. Loppuhyppy vielä.

Flora oli loistava agikoira tänään! Vauhtia ja raivoa riitti, mutta ajatus pysyi mukana ja korvat päässä. Kaikki mokat tulivat kohdissa, joissa sijoituin väärin tai juoksin johonkin katsomatta koiraa. Erinomaista Flora!