Maanantaitottiksissa saatiin jo tokoilla pimeän keskellä kentän valojen loisteessa. Dingo eka. Ensin vähän lelun jahtaamista. Sitten luoksetuloja. Koira sivulle, jättö, kävelin 20–30 askelta ja kutsu. Pari kertaa Dingo käveli perään (tämä oli luoksetulojen matkaennätys), mutta muuten pysyi nätisti istumassa. Kutsulla pinkoi lujaa luokse ja sai nameja. Tämä hyvä!

Sitten kiertoja. Kohteena treenikassi. Dingo lähti hyvin kiertämään. Muutamat läpijuoksut ja muutama stoppi. Palkkasin kädestä, koska koira ei tässä valossa nähnyt kopittaa heittonameja. Tämäkin hyvin, stoppi olisi voinut olla terävämpi, mutta Dingo reagoi heti käskyyn ja kopittelulla olisi varmaan ollut parempi.

Pari noutoa, taas hetsaus ja pakitus koiran tullessa. Lähti melkein heti laukalla ja tuli lujaa. Kehuin ja vapautin vasta aika lähellä. Erittäin hyvä!

Loppuun häiriökontaktia. Sivulle, käsky ja pienen hetken jälkeen palkka. Siirryttiin muutaman kerran lähemmäs muita, mutta viimeinen setti liian lähellä. Isot haukkuvat koirat olivat paha häiriö. Piti lyhentää aikaa niin onnistui. Tämäkin oikein hyvä harjoitus. Pätevä toko-Dingo!

Flora areenalle. Lähestyttiin nyt kisamaisuus-palkattomuus-ongelmavyyhtiä vähän eri kantilta. Aiemminkin tätä on kyllä tehty, mutta muistaakseni sillä ei saavutettu mainittavaa menestystä. Jätettiin lelu treenikassiin kentän laidalle, sitten tyhjin käsin ja taskuin kentälle tekemään jotain. Ensin yksi nouto. Tässä tuli kyllä liikaa ääntä, vire ihan tapissa heti kentälle tullessa. Kehut, palkkasana ja juostiin kassille hakemaan lelu. Sitten sama kaukojen ensimmäisestä ylösnoususta, toisesta ylösnoususta ja taas ensimmäisestä. Nyt oli hyvä vire ja sähäkät suoritukset, ei jälkeäkään mistään matoilusta.

Toisena teemana stopit kiertämisestä. Vähän liikaa haukkumista lähdössä, mutta stopit ok. Sitten stoppeja vapaasti vierellä kävelystä, näissä taisi taas tepastella, mutta pysähtyi seisomaan eikä istunut! Jes! Sokerina pohjalla liikkeestä seisominen kokonaisena liikkeenä. Onnistui! Alkaako stoppikuuri purra?

Lähellä oli tokohyppy, joten palauteltiin mieleen avoimen luokan hyppyliike. HAUHAUHAU yli molempiin suuntiin. Liikkeen osiot kyllä oikein. Madalsin hyppyä, lähetin liikkeestä, vaihdoin uuden käskyn HYPPY-käskyn tilalle (joka on käytössä agissa) ja panin hypyn taakse targetille yhden nappulan. Näin saatiin hyppyliike suoritettua vain pienin hyppyinahduksin. Tämäkin melkein koekunnossa. Hyvä treeni oli!