Tiistai-illan ratoksi takajalkatargetia, kaukoja ja tunnari. Dingo hippaili alustan päällä ja sai naksuja tassun osumisesta. Kaukojen vaihdot hyvin. Tunnarissa tehtiin vielä omaan reagoimista ja oman siirtelyä kun koira otti namin sivusta. Tämä hyvin: Dingo haisteli, reagoi heti omaan poimimalla sen eikä nypsinyt vääriä.

Flora vipsautti heti näppärästi molemmat takatassut alustalle, joten liitin tähän jo käskysanan. Seuraavaksi treenataan targetilla pysymistä, sitten voidaan alkaa tehdä kaukoja pitäen takaset siinä paikallaan. Kaukojen vaihdot ohjauksella melkein ok, edelleen se seiso-istu on vaikea saada pysymään aloillaan. Tunnarissa neljä tunnaria, lähetys sivulta. Flora haisteli nopeasti, otti oman, pudotti sen, haisteli lisää, otti sen taas, pudotti, haisteli jne. viipotti vähän aikaa, ja toi sitten oman... ei kyllä nostellut vääriä. Tässä pitäisi varmaan vielä vahvistaa heti oman poimimisesta niin ei ehtisi höösätä.

Veka oli todella aktiivinen targetilla, koska huolehdin vahvistetiheydestä ja naksutin nopeaan tahtiin aina takatassun koskiessa alustaa. Paljon naksuja tuottaa paljon aktiviteettia. Kun molemmat tassut osuivat alustalle, syöttelin kehuen loput namit. Kaukojen vaihdot ok. Tunnari samoin kuin Floralle: Veka haisteli rauhallisesti, otti oman ja toi sen, erinomaista!

Keskiviikkona lisää samaa... tätä pimeyttä, sadetta ja kotona hiiviskelyä se on nyt sitten johonkin maaliskuulle asti. Dingo teki eteentuloja ja perusasentoja. Kivasti alkaa hakea perusasentoa jo itse, vaikka käsiavulla vielä mennäään. Veka sai tehdä noutokapulan palautusta sivulle. Annoin kapulan, käskin perusasentoon, siinä uusi noutosana ja palkka.

Flora pääsi ulos. Etupihan ruohopläntti parkkiksen ja postilaatikoiden välissä on juuri sen kokoinen, että siinä saa pienessä mittakaavassa tehtyä liikkeitä. Jätettiin palkka treenikassiin ja mentiin ottamaan kolme viimeistä edellistä avoimen liikettä eli liikkeestä seisominen, nouto ja kaukot. Hyppyä en kantanut paikalle, siinä ei isompaa ongelmaa ole tekniikan eikä kisavireen kannalta. Eli takaperin ketjuttaen ja palkka joka kerta inhokkiliikkeestä. Floralla on siis tokokoe buukattuna, joten kisamaista on tiedossa lähiajat. Mutta ei tullut kisamaista: seisominen uusittiin pari kertaa, koska mikäs muu kuin istuminen sieltä tuli. Jan kun seisoi, vielä perusasentoon istuminen ennen käskyä, mistä nostin ylös. Sitten kokonaan uudestaan ja muutama nappula taskusta kun onnistui. Uusinta perään kokonaan oikein, tästä suunnitelman mukaan kehut ja tehdään lisää. Nouto ok ja lisää. Kaukot aivan hyvät! Tosin toisella maahanmenolla iuh ja vilkaisu treenikassiin päin. Sieltä sitten motsku ja riehumista. Nyt oli hyvä vire, hyvä Flora.