Tiistaina kotona kaukot + tunnari. Taittelin pienen pyyhkeen takajalkojen alle ja yritin saada jalat pysymään siinä ohjaten kaukoja nami nokassa. Vekan stabiili ahteri pysyikin ihan paikallaan, mutta Dingo ei tehnyt mitään siirtämättä oikeaa takajalkaa eteenpäin, ellen pitänyt tassusta kiinni niin ettei se päässyt liikkumaan. Näppärätäplälle kokeilin etutassujen pitämistä paikallaan, ja kyllä Flora sen oppisi, mutta kun avoimen kaukot osataan jo takajalat paikallaan, ei taideta tässä vaiheessa enää vaihtaa.

Tunnari onnistui apunameista huolimatta vain Floralta. Veka ja Dingo toivat useamman väärän, ei ollut ajatus mukana hommassa yhtään.

Keskiviikkona palattiin asiaan naksuttimen avustuksella. Pyyhe taas takajalka-alustaksi ja koiran opetusta panemaan tassut sille ja pitämään ne siinä itse, eihän sitä muuten voi kaukoissa käyttää. Dingolta löytyi helposti yksi takatassu, naksuja siitä. Lopuksi se meni alustalle molemmin tassuin, mutta vielä enemmänkin puolivahingossa. Floralta vaadin heti molemmat tassut kokonaan alustalle, koska se osaa tämän tasapainotyynylläkin, eikä siihen toki montaa sekuntia mennyt. Veka meni alustan luo ja mietti, kuten aina ensin ennen kuin se yrittää. Tarjoaminen ei ole sen vahvuus, ja sille on joskus vaikea ottaa riittävän matala kriteeri. Nyt naksutin ensin takatassun liikahduksesta. Sillä päästiin eteenpäin, löytyi yksi tassu alustalle, ja lopetettiin kun sille osuivat molemmat. Hyvä tästä tulee.

Sitten kaukojen vaihtoja namilla ohjaten, toistoja toistoja, liikeratoja lihasmuistiin. Dingo teki tosi hyvin, tassut pysyivät ihan paikallaan. Flora pysyi kyllä kokonaisuutena paikallaan, mutta tepsutti pikku käpälillään koko ajan. Veka näytti pysyvän ihan paikallaan, mutta jotenkin kummasti se seisomasta istumaan vaihtaessa oli joka kerta lähempänä...

Loppuun tunnari, naksulla sekin. Kuusi tunnaria lattialla, yksi oma, naksu kun kuono osuu omalle, nami sivuun, sitten muutaman jälkeen oman siirto toiseen paikkaan. Dingo oli hyvä, ehkä jotain väärää hypläsi suullaan, mutta muuten kävi tunnareita läpi ja nosteli omaa, vaikka naksun sai pelkästä kuonon käymisestä siihen. Flora oli tietysti hyvä, mutta hyvin tällainen harjoitus ei sille sovi, koska se alkaa käydä kuumana ja potkia tunnareita mihin sattuu. Veka nosti muutamaa väärää, mutta en reagoinut siihen. Sitten alkoi sujua, ja Vekakin alkoi napata oman hampaisiinsa heti sille osuessaan.