Maanantaina tottispäivä eli kentälle. Pk-kisakausi on pulkassa, joten Vekan kanssa käännettiin ajatukset tokon voittajaluokan liikkeisiin. Dingo jäi lepäilemään leiriviikonlopun jälkeen, mutta Flora änkesi mukaan, koska sillä oli taas tylsää.

Flora ensin. Ei voi mitään, kyllä sitä vielä miettii, josko se kuitenkin venyisi vielä kokeisiin asti. Onhan tässä itsekin kahdessa vuodessa vähän kehittynyt ja osaa käyttäytyä koetilanteessa paremmin. Nyt otettiin kisatyylisesti kolme liikettä vain kehupalkoin, sitten motskutaistelut. Kentälle hiljaa nameja rouskuttaen, mutta ääntä tuli seuraamisen alussa ja sivulletuloissa, siis kunnon haukkukiljahduksia eikä mitään piipitystä. Kohtuupitkä seuraaminen muuten hyvä, muutama kontaktin tiputus kylläkin. Siitä kehut ja pieni siirtymä seuraavan liikkeen alkuun ok, ei mitään ahdistusta tai lahnustamista, vaan reippaasti sivulle ja vallan hieno liikkeestä maahanmeno. Taas kehut ja hyvällä asenteella siirtymä. Noudossa Cobanilla pehmustettu metallikapula. Lähtöhaukku, muuten hyvä nouto. Kehut ja motsku taskusta. Hyvä setti! Sen jälkeen katseltiin luoksetulon stoppeja, heittopalkalla ja takapalkalla. Takapalkalla eli motsku selän takana selkeästi parempi. Yksi kaukojen vaihto niinikään takapalkalla, oikein hyvin. Hyvä Flora!

Vekaa leikitin alkuun motskulla, sehän ei ole niistä tykännyt kun vetoleikki ei ole ollut sen juttu, mutta viime aikoina sekin on alkanut kiinnostaa, joten nyt ei muuta kuin kimppuun kuin sika limppuun. Veka taisteli hienosti! Oli tietysti korkeassa vireessä kun kentälle tultiin. Palkkana pidetään kuitenkin vielä palloa. Muutama metallinouto vauhtipalkalla: Veka poimi kapulan empimättä. Paluuvauhti oli hitaampi kuin meno mutta sama kuin puukapulallakin. Myös vähän luovutuksia niin että jätin vain kapulan maahan ja pakitin, Veka nappasi sen heti ilman käskyä ja toi eteen, mistä pallo. Metsku siis oikein hyvin! Toinen teema oli luoksetulo, johon pitäisi saada kaksi pysäytystä. Avoluokan yksikin pysäytys oli Vekasta niin huono homma, että koko luoksetulo meni silloin jumiin. Nyt kokeiltiin heittopalkalla ja takapalkalla. Takapalkkaa Veka ei tajunnut ainakaan ensimmäisellä treenillä... heittopalkalla teki paremmin. Asenne pysyi hyvänä! Kyllä näistä vielä luoksari rakennetaan.