Maanantai, tottelevainen päivä. Vekalle palauttava treeni: seuraaminen ilmoittautumiseen, hups koira lähti nuuskimaan kouluttajaa. Pätkä seuraamista ja pallopalkka. Nyt ollaan yhä enemmän pallon heittämisen sijasta taisteltu siitä. Kiskominen ei ehkä kuitenkaan ole ihan niin Vekan juttu, kannattaa panostaa pallon saalistuttamiseen kädessä. Istuminen hyvin, maahan ja luokse hyvin, seisominen taas istumiseksi ja uusinta. Eteenmeno luoksetulossa jätetylle pallolle sekin hyvin. Siinäpä se treeni, hyvä vire, hyvää työtä!

Dingo jäi varvas kipeänä kotiin ja teki vain illemmalla perusasentoja sekä tunnarin, jossa hotki namit ja nosti kahta väärää, mutta lähti tuomaan vasta oikeaa. Sen sijaan Flora lähti tottiksiin, koska sillä oli tylsää ja silloin se menee pitkin seiniä. Parit agitreenit ja kotihipsuttelut viikossa eivät riitä sille. Se aloitti kiljahtelun autosta tullessaan. Seurautin vapaana parkkikselta kentän keskelle, missä palkka. Seuraaminen oli aivan loistavaa, koko matkan tiivis kontakti, oikea paikka, hyvä vire, alun haukkuminenkin hiljeni. Flora repi motskua ihan raivolla. Jättävät ok pitkin valmistelevin, upeaa seuraamista, luoksetulossa hirmuinen vauhti. Jätettiin motsku siihen ja lähdettiin eteenmenoa varten seuraamaan takaisinpäin ja kas, heti kun palkka jäi selän taakse, Flora valui spagettina sivulla ja katseli muualle. Eteenmeno hurjaa vauhtia. Loppuun paikkamakuu namipalkoin, ei ongelmaa tässäkään. Tästä vielä seuraaminen henkilöryhmään, heti huonompaa seuraamista kun Flora odotti paikkamakuusta nousun jälkeen palkkaa eikä saanutkaan sitä. Kaksijakoinen treeni taas: toisaalta se työskentelyn mahtava draivi, toisaalta se silmiinpistävä huonontuminen heti kun palkka ei ole nokan edessä.

Sitten kuvapläjäys lauantailta. Kuvat otti Hanna Kankaanpää. Kaikki kuvat ovat nähtävissä osoitteessa http://hannankaikki.kuvat.fi/kuvat/Collieiden+PK-mestaruudet+6.9.2014/

Esineruudusta tultiin hyvää vauhtia, kun esine oli löytynyt.

PK-31-normal.jpg

Tulihan siitä nojaamisesta noottia, mutta meidän seuraamiseksemme ei keulinut lainkaan pahasti!

PK-172-normal.jpg

Kilon kapula nousi hyvin.

PK-171-normal.jpg

Hyppy meni kevyesti.

PK-183-normal.jpg

A-estekin oli sujuva.

PK-191-normal.jpg

Tiimimme skarppina lähdössä eteenmenoon.

PK-194-normal.jpg