Hyvänmielen kotitokoilut torstain ratoksi. Flora opiskeli noudon palautusta suoraan sivulle. Pk-kisat on osaltamme taputeltu, mutta tokoa aion vielä yrittää. Noudon luovutuksen jälkeinen perusasento on yksi Floran kiljahteluttavimpia kohtia, joten kaiken järjen mukaan kannattaa nyt helpottaa hommaa opettamalla koira suoraan sivulle. Annoin Floralle kapulan ja käskin sivulle avustaen käsiavulla. Flora pyörähti heti nopeasti ja näppärästi melkein sivulle, jäi kyllä vajaaksi liian eteen ja piti joka kerta korjata taaksepäin. Ajatus oli kuitenkin ihan oikea, joten eiköhän tästä hyvä tule. Tosin kapula oli tähän tarkoitukseen huono, 450 gramman Klin, jossa on pitkät mötikkäpäät. Täytyy vaihtaa tähän paremmanmallinen kapula. Sivulla sanoin OTA, sitten kehu, IRTI, palkkanami. Otettiin myös muutamat kaukojen vaihdot takapuoli tasapainotyynyllä. Flora on niin näppärä, että onnistui heti. Yksi tunnari välinamein sekin hyvin.

Dingo aloitti muutamalla toistolla perusasentoja ja eteentuloja. Sivulle vasemmalla käsiapu, palkka oikeasta. Eteen kutsuin kädet sivuilla ja nostin sitten oikean palkkaamaan keskilinjalta. Sitten kaukojen vaihtoja, merkki oikealla ja palkka vasemmasta. Menipä hyvin! Tässäkin taitaa olla tauko tehnyt hyvää. Dingollekin yksi tunnari välinamein, virheetön suoritus :)

Vekakin teki kaukoja hyvin. Sekään ei nyt tauon jälkeen teputtanut yliyrittämisen takia joka suuntaan kuten taannoin. Kaikki ei voi onnistua, joten Vekan tunnari meni ihan plörinäksi. Nami joka väliin, Veka söi ne ja toi korvat luimussa väärää. Uusin käskyn, ja Veka meni takaisin, mutta se alkoi randomilla nostella kaikki vääriä vuoronperään, joten peli poikki ja koira odottelemaan kun tein kokonaan uuden tunnarin. Nyt ilman nameja. Taas tuli väärä, tästä poikki ja koira taas jäähylle. Hieraisin vielä omaa tunnaria, hain Vekan ja istutin sitä pienen hetken ennen lähetystä, silitin ja höpötin hiljaa. Sitten rauhallinen käsky. Nyt Veka haisteli joka tunnarin ja poimi heti rivin toiseksi viimeisenä olevan oman kun tuli kohdalle. Loppu hyvin, kaikki hyvin!