Torstaina Vekalle vielä tottistreeni. Hidas seuraaminen ok, pallopalkka. Jättävät oikein, jes! Muutama luoksetulo pienellä käsiavulla eteen ja pallopalkka. Kilon nouto ok, palautus saa olla mikä on. Hyppynouto virheetön, mutta estenoudossa Veka jäi taas A:n harjalle keikkumaan eikä olisi halunnut mennä alas. Alas päästyään se ei toki halunnut ylittää toista kertaa takaisinpäin, vaan kurkisti kapuloineen esteen ohi. Uudella noutokäskyllä huono palautus, mutta palautus kuitenkin, tästä kehuja palkaksi. Jos Vekasta tuntuu, ettei alas voi kiivetä, tätä ei todellakaan aleta vääntää oli syy mikä tahansa. Eteenmenossa taas lähtö etuoikealle – Vekahan lähtee vain suoraan eteenpäin omaan rintamasuuntaansa kun seuraamispaikka on mikä on... lähti lujaa ja korjasi linjan pallolle. Näillä mennään!

Janoille ei ehditty, koska koirahierojaopiskelija Katja kävi antamassa koirille kevyet hieronnat. Enkä tiedä, olisiko janoja kokeen alle kannattanutkaan enempää vääntää, eilen kun meni kuitenkin ihan kivasti. Arvelin, että hieronnassa voisi jotain pojista löytyä. Vekalla olikin selän oikeassa puolessa vähän kireyttä. ja ristikkäin vasemmasta lavasta ja oikeasta takasesta löytyi joku pieni yksittäin möhkyrä. Samaa siis kuin aiemminkin on ollut, mutta onneksi vain pientä. Dingolla hieman kireyttä myös selän oikeassa puolessa. Florasta ei jumeja löytynyt, mutta se jäkitti taas takajalkojen käsittelyä.

Perjantaina Flora ja Dingo pääsivät hallille. Flora aloitti kepeillä. Vauhtia ja lopussa provosointia, vedätystä lelua heilutellen, mutta tänään oli täpläkoiralla keppienloppuunpujottelupäivä eikä yhtään viimeistä väliä lintsattu! Sitten muutamat kinkkisemmät haut, omilla oikeilla linjoilla taas hyvin.

Sitten taas huomattiin, että pieniä ratapätkiä Flora tekee tosi hyvin: tulee ohjauksiin ja kääntyy näppärästi. Mutta mitä pidempää pätkää tehdään, sitä enemmän se rynnii, pamauttaa hyppyjä pitkäksi ja sinkoilee kepeille toiseen tai kolmanteen väliin. Erityisen vaikea oli monen esteen jälkeen A:lta hyppy suoraan ja kurvi pyöritykseen, kun edessä olivat kepit. Sain useamman kerran pyöritellä siellä ihan keskenäni Flora pyyhältäessä ohi ja kepeille. Tehtiin muutamat pelkät pyöritykset.

Kontaktit tehtiin vain ratapätkissä, ja ne olivat tänään ok – vain yksi A:lta varastus, muuten jumittamatta alas asti ja pysyminenkin sen verran, että ehdin kehua ja pyytää mukaan. Olipa tänään hyvä agitäplä!

Dingoa yritin leikittää kepin päähän sidotulla liinan päässä olevalla karvamotskulla. Se jahtasi sitä pari kierrosta ja pinkaisi sitten hallin kaikkien mahdollisten häiriöiden perään. Ei ole vähään aikaan oltu hallissa, joten keskittyminen oli taas vaikeaa. Kunnes kaivettiin namit esiin, sitten sain Dingon jakamattoman huomion. Vähän kontakteja siis naminsaalistuksin, mikä oli taas niin kivaa.

Perusasennot olivat varsin kivoja. Kokeilin käsiapua ilman namia ja toimihan se muutaman kerran, sitten taas tarvittiin vielä palkkaa heti nokan eteen. Paikka oli kyllä todella hyvä ja suora! Eteentuloja pienen matkan päästä. Tuli aika vinoon, oikea jalka taas vähän tipahti kyydistä, joten näitä ei enempää.

Muutama nouto ohjatun kapulalla. Ensin empivä nosto, sitten joka toisto paremmin. Pitkältä matkalta tuli hyvällä vauhdilla. Sitten pieni paikkamakuu, pari minuuttia tiheillä palkkauksilla. Tosi hyvin, ei elettäkään nousta ja kontakti aika hyvä, vähän piti vilkuilla ympäristön tapahtumia. Loppuun vielä namipussin tyhjennys vauhtiluoksetulossa. Oikein hyvä treeni!