Koivumäessä vain esineruututreeni, päivänvalo ei enää riitä sekä jälkeen että esineisiin. Kaverit tekivät Vekalle täysikokoiseen ruutuun ennen sen tallaamista kolme kapeaa kaistaletta: reunoihin ja keskelle, esineet M-kuvioon. Veka ehti nähdä heidän menevän, mikä oli sille hyvä juttu. Ensimmäisellä pistolla Veka meni takaosaan ja pysähtyi kysymään, mutta menin puun taakse piiloon niin ettei koira nähnyt minua. Se oli hetken seistyään jatkanut etsimistä ja tuli kohta esineen kanssa takaisin. Palkaksi kehut ja pieni leikki esineellä. Keskeltä ja vasemmasta reunasta lähetyksillä koira katosi heti lähetyksen jälkeen näkyvistä, mutta tuli nopeasti esineiden kanssa takaisin, joten mitään kupruja pistoilla ei tullut. Pallopalkka viiimeisestä esineestä. Täysin onnistunut treeni siis! Kaistaleet ja näkösuoja toimivat, esine-etsintä etenee.

Dingolle kaveri vei esineen, ei mitään hetsaamista. Katsottiin lähetyslinjalta, Dingo vaani tarkkana. Se lähti lähetyksellä hyvin ruutuun, mutta kaarsi kohta takaisin. Teki saman kuin parilla viime kerralla eli oli tulossa pois paluujälkeä pitkin, mutta kääntyi itse takaisin ruutuun, jatkoi esineelle ja toi sen vauhdilla. Namipalkkoja. Toinen esine ruudun keskelle vietiin yhdessä, ei ihan suoraan koska en heti löytänyt merkkiä. Tähän lähettämällä koira katosi puiden taakse heti. Dingo tuli niin äkkiä esineen kanssa takaisin, että se oli kyllä juossut suoraan ottamaan sen. Namipalkkoja ja pallottelua. Hyvä esinemotivaatio, hyvät palautukset ja ennen kaikkea hyvä itsenäinen työskentely!

Bonuksena vielä poimin kipollisen mustatorvisieniä ja saatiin kakkukahvit – onnea piirinmestaruusjäljen hopeamitalista Miko ja Aku :)