Tiistaiviestittelyt tihkusateessa. Lyhyttä motivaatiopätkää kaikille samalla reitillä. Ensin Dingo, Pete ja Iines noin sataan metriin ja ensimmäinen lähetys. Dingo lähti ensimmäisenä nopeasti ja varmasti. Siirtymä noin 50 metriä. Dingo tuli eikä halunnut leikkiä pallolla vaan nuoli huuliaan jo tullessaan ja halusi vain herkkuja. C-pisteellä oli hässäkkää yhden riisenin haukkuessa kovaa ja toisen karatessa A-pisteeltä ja rynniessä ihan omineen metsään niin että yhdellä ohjaajalla oli kaksi riiseniä käsissään. Dingo otti tästä häiriötä eikä lähtenyt matkaan. Pantiin riiseni ensin ja Dingo perään, jopa lähti. Vielä 50 metrin siirtymä. Dingo lähti viimeisenä ja juoksi hyvin. A-pisteeltä se oli lähtenyt kerran hyvin, toisella jäänyt miettimään ja lähtenyt toisella käskyllä. Lisää varmuutta saisi tulla vielä lähtöihin.

J kävi vaihtamassa koiraa, sitten Veka sai käydä kaksi kertaa Dingon ja kaverien D-pisteellä reilussa 200 metrissä. Siirtymää metsästä hakkuulle ei otettu. Ensin seuraamispätkä, perusasento ja lähetys heti, toinen lähtö hetsaamalla. Vekahan meni tietysti minkä kintuista pääsi. Kiva höntsäillä välillä.

Otettiin myös esineitä. Tallattiin kaksi kapeaa täysipitkää kaistaletta. Vekalle oli esine valmiina ihan takana. Vekahan ei aina ole oikein reagoinut tallauksiin, mutta nyt se pysyi hyvin kaistaleella, eteni kunnes löysi esineen ja toi sen. Pallopalkka ja kiitos! Palauttava esinetreeni tehty.

Dingolle tehtiin samanlaisella kaistaleella niin että sen tullessa näytettiin takaosassa oleva esineen viejä, joka näytti esineen ja tuli pois. Dingo kiinnostui tästä kovasti kuten ihmisistä ja heidän toimistaan aina, mutta ei lähtenyt etenemään kaistaleelle kunnolla vaan kierteli etualalla. Uusintalähetys ei auttanut, joten käytiin yhdessä katsomassa esinettä. Sitten Dingo kyllä kävi hakemassa sen. Enempää ei otettu. Esinemotivaatiota tilaukseen.