Päivän katselin netistä tokon MM-finaalia, ja illalla käytiin tietysti Dingon kanssa treenaamassa sitä itseään. Heti noudon kimppuun. Heitin ohjatun kapulan, NOUDA, ja kun Dingo tuli, kävelin takaperin, kehuin jo matkalla ja läheltä vapautin vauhdista palloon. Ihana vauhti kapulalle ja vielä ihanampi takaisinpäin laukalla! Kapulan nosto on vielä vähän hidas, mutta ei sen takia, ettei Dingo haluaisi ottaa sitä vaan koska se ei vielä oikein osaa vaan joutuu vähän sovittelemaan pitkää nokkaansa laippojen väliin. Noudosta siis tänään points please: 9,5!

Sitten luoksetuloja lyhyeltä matkalta istumasta eteen istumaan. Dingo ei ihan meinaa pysyä paikallaan istumassa, mutta eteentulot olivat hienoja! Dingo tuli suoraan ja kiinni, siis ihan perille asti tömpsähtäen. Ensin pidin palkkanamikäden taas keskilinjalla, sitten kutsuin kädet sivuilla ja nostin käden eteen vasta koiran ollessa ihan lähellä. Tämäkin siis hienosti!

Lopuksi kiertoja läheisellä lipputangolla, namipalkka kädestä. Myötäpäivään jo aika hyvin parin metrin päästä, mutta vastapäivä edelleen vaikeampi. Muuta ei tehty, koska treenisuunnitelmassa olivat nämä teemat, joiden kanssa ei tarvinnut pitkään askarrella, enkä alkanut ahnehtia mitään ylimääräistä vaan lopetin kun olisimme molemmat jaksaneet tehdä vielä lisää.