Lauantaiaamuna Veka teki taas janasen. Kymmenen metriä ja pallo janalla. Niksivarasto alkaa olla tyhjä enkä kummempaa nyt näihin keksi kuin panna palkka heti janalle, jotta sen saisi sinne eteenpäin menemisestä, ja yrittää saada hyviä toistoja. Motivaatio näköjään vain nousee kuitenkin. Veka siis intopinkeänä janalle, hyvin eteenpäin, noin puolivälissä koukkaus oikealle, mutta suunnan korjaus ja hyvin jäljelle asti.

Sitten lähdettiin mökille ja lorvailtiin viikonloppu siellä! 

laiturilla-normal.jpg

Maanantaina tottiksiin. Dingo ensin ison ryhmän kanssa luoksepäästävyysriviin. Yritin pitää sen kontaktissa koko ajan. Haha. Heti kun nami sormista oli syöty, pää alkoi pyöriä. Kontaktoitiin jonkin aikaa sekä sivulla että vähän kävellen, sitten pois. Hyvää harjoitusta, jota pitäisi tehdä pinkolaisen kanssa paljon...

Veka tuli tekemään kakkosluokan juttuja. Seuraamista ensin, 30 askelta sinne ja takaisin. Tosi hyvä vire ja kontakti. Hitaassa käynnissä Veka taas istahti, tätä pitää vielä tehdä. Sitten jättävät kaikki oikein, wohoo! Palkka loppuperusasennon jälkeen. Luoksetulossa käsi ja nami keskilinjalle koiran ollessa jo lähellä, näin Veka tuli hyvin eteen. Vauhti kärsii kyllä heti näistä, mutta oli toki ihan riittävä. Sitten yksi nouto kokonaisena, palautus hidas, luovutus ok. Palkka loppuperusasennosta. Sitten viskasin kapulan lähelle, lähetin saman tien noutamaan ja palkkasin luovutuksen. Veka toi nyt selvästi huonommin. Luulen, että sitä vain häiritsee ja hämmentää, kun se ei tiedä, mitä teen ja mistä palkka tulee. Sitten hyvä tiivis seuraaminen eteenmenon lähtöön. Valmistelevassa posketon keuliminen, sitten lähtö ensin kohti paikkamakaavaa kaveria, sitten suunnan muutos kohti jotain, sitten suunnan korjaus kohti palloa, joka näkyi hyvin. No, ainakin se lähtee! Hyvä treeni, Veka veti hyvässä vireessä asiat aika oikein :)

Dingo tuli toiselle kierrokselle syömään nameja ja kuuntelemaan laukaukset 3 x 2 kpl. Eipä se niistä taas mitään meinannut, välillä katsoi äänen suuntaan, välillä kyttäsi vain nameja.