Dingon kanssa treenaamaan. Ensin ärsytti, että Dingo alkoi räyhätä naapureille heti kun ovesta päästiin ulos. Sitten ärsytti aivastella neljätoista kertaa minuutissa heinänuhan takia. Sen jälkeen ärsytti, että kentällä vetelehti teinejä. Sitten ärsytti, että toisellakin kentällä vetelehti teinejä. Mentiin maankaatoalueella ja juuri astuin autosta ulos, joku vetäisi autonsa eteen ja alkoi ulkoiluttaa koiriaan kentällä seisoskellen itse koirien jolkotellessa rinkiä, vaikka ympärillä on hehtaaritolkulla hyvää metsälenkkimaastoa. Piti ajaa Kyötsyyn asti, ja siellähän vasta ärsyttikin. Siellä ei ole vähään aikaan oltu, joten Dingoa kiinnosti aivan kaikki muu kuin treenaaminen, aivan kuten Niihamassa maanantaina. Nenä nurmikossa ja ohikulkijoita zoomaillen siis mentiin. Kun kentillä käytiin riittävän usein, Dingo orientoitui tekemään siellä töitä, mutta näköjään tämä haihtuu sen päästä muutamassa viikossa.

Noudolla aloitettiin. Heitin pitkälle ja käskin NOUDA. Dingo juoksi hyvin kapulalle, nosti taas hitaasti ja varovasti, lähti tulemaan ravilla, mutta spurttasi suloisesti, kun hihkuin kehuja sille. Pallopalkka, mutta nurmikon haistelu voitti sen heti. Tätä muutama toisto.

Sitten yritettiin luoksetuloja. Dingo pysyi jo aika hyvin istumassa, kun pakitin kymmenen askelta. Se kuitenkin tuli joka kerta oikealta kaartaen ja istui oikea jalka huonosti kello puoli kahden kohdalle. Ei vaan osannut vai selkä edelleen jumissa? Läheltä muutama oikean paikan muistutus eikä sitten enempää tätä.

Maahanmenoja. Mutta Dingo pystyi menemään maahan vain viereeni kun seisoin paikallani, mikään muu ei vaan käynyt. Monella käskyllä, hyvin nihkeästi tai ei ollenkaan. Mukava tuuhea lyhyeksi leikattu nurmikko alla, ei kylmä eikä märkä, ja palkkanamit heitin koiran viereen, mutta kun ei niin ei. Saatiin ihan vääntöä aikaan, ja sittenhän löytyi taas ihania hajuja ja mielenkiintoisia ohikulkijoita. Sitten kuitenkin lopuksi pieni paikkamakuu oli ihan hyvä tehdä eikä aikomustakaan nousta, joten selkä ei ole jumissa niin että se tässä haittaisi. Liekö sama kuin kontakteilla eli jos johonkin kiinnittää liikaa huomiota, sitä nimenomaan ei tehdä, tuli palkkaa tai ei. Hohhoijjaa. Loppukevennykseksi vauhtiluoksetulo pallolle, lujaa tuli.