Taas pientä Dingoa vietiin, nyt Koivumäkeen maastoilemaan. Ensin jälki. Mentiin katsomaan Miinua janalla noin viiden metrin päässä, katsottiin hetki hänen katoavan metsän siimekseen ja palattiin autolle. Miinun tultua yhdessä jäljelle. Jana oli taas täysi kymppi! Jälkeä oli reilut 50 metriä, lopussa purkki. Dingo jäljesti hyvällä motivaatiolla ja temmolla reippaasti mutta kaahottamatta. Hyvin huomasi, miten se meni rytöisemmät kohdat korkeammalla nenällä ja sitten siistimmässä kohdassa tarkensi heti nokkaa maahan. Erinomainen jälki-Dingo!

Sitten esineet. Nyt oli tallatussa ruudussa kaksi esinettä, jotka molemmat käytiin bongaamassa, ei pistoina vaan ruudun poikki kävellen. Ruudun nuuskiminen kiinnosti Dingoa taas kovasti, esineet sen sijaan näköjään eivät yhtään. Mutta taas kun lähetin, se meni suoraan esineelle, otti sen ja toi käteen asti. Hyvin! Sitten toinen lähetys ensin katsotulle esineelle. Dingo jolkotteli tällekin esineelle suorinta reittiä mutta kiirettä pitämättä ikään kuin ajatellen, että ei se esine sieltä mihinkään karkaa. Järjenkäyttö kyllä kuuluu sen vahvuuksiin. Tämäkin harjoitus siis onnistui juuri kuten pitikin eli katsottiin ja nostettiin yhden sijasta jo kaksi esinettä.

Majan pihassa katsottiin puun kiertämistä. Kiertoon irtoamisesta olisi paljon iloa monessa asiassa. Myötäpäivään lähietäisyydeltä ihan ok, vastapäivään häh? Pallopalkka, namit loppu. Kentällä vielä yksi vauhtiluoksetulo pallolle.