Flora agiliiteli Tallilla. Aloitettiin kepeillä Miinun toimiessa palkan vartijana. Putkesta siis vauhtia ja helppo keppien haku. Irtosin sivuun tai edelle tai jäin taakse. Jokusen kerran Flora livahti vimeisen välin, mutta pääsääntöisesti teki hyvin. Ensimmäisellä toistolla se oli vähän kipsissä ja pujotteli kankeasti, varmastikin appari keppien päässä vähän ahisti. Jäädessäni taakse se lähti jo aiemmin perään ja uusinnalla loppuun mentyään lähti lelun sijasta luokseni taaksepäin. Mitä paremmin se tulee ohjaukseen, sitä herkempi siitä myös tulee. Hyviä toistoja saatiin!

Toisella kierroksella kolmen rinnakkaisen hypyn serpentiiniä. Menihän se, jos olin ajoissa ja sain pidettyä oman linjan aika suorana. Niin vaikeaa, vaikka sen tietää. Flora oli kyllä kiltti tyttö ja yritti seivata myöhästymisen ensimmäisellä toistolla hypäten niin tiukasti, että rysäytti siivekkeen nurin. Lopuksi tehtiin yhden kerran kaksi hyppyä kaaressa ja kolme rivissä kaikki takaakierroin ja lopuksi putkeen. Näissä ei mitään ongelmaa, Flora luikahteli kuin leopardihylje takaakiertoihin. Kuten usein silloinkin, kun ei pitäisi... Jostain syystä kiertoon lähtö on sille paljon luonnollisempaa kuin välistäveto, liekö joku paimenkoiran kiertämisjuttu, vaikka Floralla ei muuten noita paimennustyylisiä maneereja oikein olekaan.

Kolmannella kiekalla vedettiin pariin kertaan hatusta vetäisty ratapätkä. Hyppy, A ja putkeen. A:n kontakti ensimmäisellä kerralla just ja just, toisella ihan rehellinen varastus ja palautus. Puomilla ämpyilyä, karkailua ja palautusta. No hei, saatiin treeneissäkin jumituksen sijaan esiin kisaongelma! Ihan hyvällä fiiliksellä takaisin kontaktille ja siitä jatkettiin. Puomilta hypyn kautta putki, pussi ja kohtuu pitkällä välillä hyppy vastakäännöksellä ja kepeille. Nämä hyvin! Kepeillä vielä provosoin ja heiluttelin lelua Floran naaman edessä, vaan eipä mennyt Flora helppoon vaan pujotteli loppuun. Hyvä treeni, taitava Flora!